hirdetés

Igaz barátság: macska menti meg az apró kutyát a támadótól (videó)

Gerhát Petra

2024. április 1 - Képek: Getty Images Hungary

A videón egy csetepatéba avatkozik be a macska; úgy viselkedik, ahogy az igaz barátok, az igaz bajtársak szoktak. De vajon tényleg ennek lehetünk szemtanúi, vagy csak ellágyultunk a felvételtől?

hirdetés

Két verekedő kutya közé érkezik harmadikként a raktár macskája. Látszólag a kisebb kutyát védi meg a támadótól, de az is lehet, hogy pusztán zavarja, hogy otthonába más négylábúak is betették a lábukat. Szerinted mi történik?

Létezik kutya-macska barátság?

A kutya-macska ellentétek számtalan vicces képsor és történetnek szolgáltattak alapot, azonban ma már tudjuk, hogy nem lehetetlen, hogy a két eltérő fajú házi kedvenc békében, sőt barátságban éljen egymás mellett. Ebben a szocializáció igencsak nagy szerepet játszik, s bizony lehet, hogy a videón szereplő kis fekete kutya és a hófehér bársonytalpú közösen nőttek fel. Ez esetben itt valóban kutya-macska barátságról, közös területvédelemről lehet szó. Te mit gondolsz, mi történik a felvételen? Írd meg nekünk kommentben!

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

cuki videó kutya és macska kutya macska barátság videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink