hirdetés

Ezeknél az állati párosoknál ma nem látsz cukibbat!

Szénási Szimonetta

2023. május 27 - Képek: Getty Images Hungary

Az állatok sok szempontból fantasztikusak, ebből az egyik az önzetlen kötődésre való képesség. Az alábbi barátságokról mi, emberek is nyugodtan példát vehetünk!

hirdetés

Tudjuk, a kutya az ember legjobb barátja, ám más állatokkal is képes igen szoros kapcsolatot ápolni. Gyakran szövődik barátság egy kutya és más állat között, az alábbiakban bemutatjuk a legmeglepőbb párosokat.

Gyakran szövődik barátság egy kutya és más állat között

1.) A gigantikus bernáthegyi és a kis nyúl

Ebben az esetben is igaz, hogy az óriási termet hatalmas szívet is rejt! A videón látható bernáthegyi ugyanis szemlátomást a legnagyobb örömmel élvezi a napfürdőt tapsifüles barátjával. Sőt még a család akváriumlakó kedvencei: két teknőc is csatlakozott hozzájuk!

2.) Kecskék, lovak, kenguruk

Az a más állat, amivel a kutya barátkozik, lehet nagyon más is. Bár a kenguru igencsak kilóg a sorból, a lenti felvétel jól bizonyítja, hogy a kutyák bizony remekül kijönnek a háztáji állatokkal! A kedvencünk a csirkével békésen durmoló blöki!

3.) Kutya-macska barátságok

Hogy a kutyák és a cicák ősi ellenségek lennének? Badarság! Rengeteg ellenpéldát hoztunk már erre, bebizonyítva, hogy a két kedvenc igenis remekül elfér egymás mellett. Sőt gyakran elválaszthatatlan társai lesznek egymásnak, ahogy ezen a videón is számos jó példát sorakoztatnak fel.

4.) Nagyvadak

A cicák után maradjunk a macskaféléknél, csak ezúttal némiképp nagyobb cirmos került a kutya életébe, nevesítve egy gepárd. Hihetetlen, mennyire jól megférnek egymással ők is!

5.) Gyermeki érzület

Végül lássuk, milyen extrém méreteket tud ölteni a szimpátia, amikor a baráti kapcsolat helyett sokkal inkább szülő-gyermek viszony alakul ki a két állat között.

Jelen esetben a kiskutya meglepő módon egy tyúkot tekint a mamájának. Ám ahogy írtunk róla mi is, sokszor alakul ki hasonló helyzet különböző fajok képviselői között.

állatok barátság barátságos kutya barátságos kutyafajták felismer e más állatokat kisállat kutya és macska kutya és macska közötti barátság macska videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink