hirdetés

Kutyás alapismeretek: mennyit tudsz az ember legjobb barátjáról? – Kvíz

Molnár Enikő

2024. április 13 - Képek: Az én kutyám

Mindenki úgy gondolja, hogy eleget tud a kutyákról, hiszen közkedvelt házi kedvencek. Ám az, hogy manapság mindenhol ott vannak, még nem azt jelenti, hogy eléggé ismerjük is őket.

hirdetés

Bevalljuk, hogy nem csak alapismeretek vannak a kvízben, hoztunk egy-két érdekességet is, hogy színesebb legyen. Ám nagyrészt olyan kérdéseket teszünk fel, amiket már pedzegettünk ez elmúlt években az ember legjobb barátjáról.

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk tíz darab kutyás tényt. Töltsd ki a kvízünket, hogy megtudd, mennyire ismered négylábú barátainkat.

Az angol vérebek szaglása az egyik legkiválóbb. /Kép: Az én kutyám

Reméljük, élvezted a játékot még akkor is, ha esetleg nem sikerült úgy, ahogy szeretted volna. Nagyon sok olyan információ van, ami téves, mégis elterjedt a kutyatartók köreiben. Hiszen amíg el nem kezdték vizsgálni például a kutyák látását, addig csak elképzelések voltak arról, hogy milyen színeket képesek (vagy nem képesek) észlelni.

Ha tetszett a kihívás, és más témákban is kipróbálnád a tudásod, nézz körül kvízeink között. Ha pedig hasonló témakörben szeretnél megmérettetést, akkor töltsd ki ezt a kvízünket. 

angol véreb kutya tények kutyás alapismeretek kvíz

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink