hirdetés

10 szuper kutyás ajándékötlet karácsonyra: odáig lesz értük a gazdi!

Buzgó Csilla

2021. december 19 - Képek: Getty Images Hungary

Nem kell vagyonokat költened ahhoz, hogy örömet szerezz kutyaőrült szeretteidnek. Mutatunk tíz tuti ajándéktippet a biztos siker érdekében.

hirdetés

Ha neked is vannak kutyarajongó ismerőseid, érdemes őket meglepned olyan ajándékkal, ami szívükhöz közel áll. Pontosabban valamilyen kutyás termékkel. Ez lehet akár egy dísz, egy kiegészítő, ruhadarab vagy valamilyen hasznos, hétköznapi, mégis kedves tárgy.

#1 Az örök klasszikus: feliratos póló

Ezerféle üzenetet közvetíthet magáról az ember a pólóin keresztül, miért pont a kutyamániája maradna ki a sorból? Ha esetleg drágállod az előregyártott nyomatos felsőket, te magad is rávasaltathatod vagy festheted a designt az ajándékozni kívánt ruhadarabra. Alternatív megoldásként természetesen szóba jöhet a pulóver vagy a zokni is. Érdemes mindig informálódnod a felső anyagát illetően, nehogy olyat vásárolj, amely alkalmatlan az ilyesfajta kreatív tevékenységekre.

#2 Selfielabda okostelefonra

Itt a megoldás az olyan kutyatartók számára, akik állandóan arról panaszkodnak, hogy kedvencük mindenhová néz selfie- vagy fotókészítéskor, csak a kamerába nem. Ennek az ötletes kiegészítőnek köszönhetően azonban egy csapásra érdeklődő arckifejezést csalhatnak háziállatuk arcára. Csíííz!

#3 Kutyás autós napellenző

Gondoljunk a nyárra is! Nem csak előregyártott mókás mintákkal, hanem egyedi fotókkal, rajzokkal, feliratokkal is megrendelhetőek a különböző kutyás autós napellenzők, amelyek még a legunalmasabb karosszériát is képesek feldobni.

#4 Kutyusos kulcsvédő

Az interneten szétnézve rengetegféle kutyás kulcsborítót találsz, bizonyára az ajándékozottad szíve csücske is köztük lesz. Így ha valamiért előveszi kulcscsomóját, mindig szeretett kiskedvence jut eszébe.

#5 Személyre szabható egyedi kulcstartó

Azt gondolhatnánk, hogy a kulcstartó manapság sablonos és fantáziátlan ajándék, pedig ez nem igaz. Ha személyre szabható egyedi darabot választunk az ajándékozni kívánt illető részére, örök emlék marad a saját kutyája nevével és fotójával gravírozott, cuki charmokkal díszített kiegészítő.

#6 Kutyás minitasak

Legyenek akár szilikonból, plüssből vagy vászonból, ezek a sokoldalú, kisméretű tasakocskák nem csak pénz, hanem fülhallgató, telefontöltő, vitamintabletták, zsebkendő, vagy bármilyen más apróság tárolására alkalmasak.

#7 Kutyás sütinyomda vagy nyújtófa

Még finomabb a karácsonyi keksz, ha a kedvencünkre emlékeztető minta díszeleg rajta. Bizonyára minden kutyás ünneplését feldobja egy ilyen konyhai kiegészítő. Ha nem bírod ki, és magadnak is rendelsz belőle, az ajándékot megkoronázhatod általad készített díszes harapnivalókkal is.

#8 Kutyás pendrive

Pendrive-ból sosem elég, legalább lesz hol tárolni a temérdek kutyás képet és videót, amiket az ajándékozni kívánt személy így bárhová magával vihet.

#9 Lábtörlő

A sáros, havas, latyakos időben gyorsan rongyolódnak a lábtörlők, de a tervezők szerencsére gondoltak a kutyamániásokra is, mikor megalkották ezeket az ötletes és aranyos designokat.

#10 Mamusz

Tökéletes választás a hideg napokra! Számtalan stílus közül választhatunk, kiváló uniszex ajándék kicsiknek-nagyoknak.

ajándék ajándék a kutyának ajándék gazdinak karácsony karácsonyi ajándék kiegészítő ünnepek

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink