hirdetés

Mennyire ismered jól a kutyafajtákat? Töltsd ki kvízünket és megtudod!

László Enikő

2021. december 23 - Képek: Getty Images Hungary

A kutya egy olyan faj, amin belül az egyedek külseje jelentősen eltér egymástól. Gondoljunk csak egy csivavára és egy német dogra. Néhány fajta azonban rendkívüli módon hasonlít egymásra. Te meg tudod különböztetni őket egymástól?

hirdetés

Néhány kutyafajta a megtévesztésig hasonlít egymásra. Nem is csoda, hiszen több mint négyszáz különféle fajta létezik a világon. Emiatt elkerülhetetlen, hogy egyes ebek nagyon hasonló külsővel rendelkezzenek. Te mennyire ismered jól a kutyafajtákat? Töltsd ki kvízünket, hogy kiderítsd! A megfelelő válasz megadása után automatikusan a következő kérdés jelenik meg a képernyődön, majd a tíz válasz után az eredmény is. A kérdések között a lent és fent látható fekete nyilak segítségével navigálhatsz.

Eredmények

0-30%: Van még mit fejlődnöd! Javasoljuk, hogy nézd át Fajtaleírás rovatunkat, és próbálkozz újra!

40-60%: Jó úton haladsz! Tudásodon van még mit csiszolni, egy kis gyakorlás sosem árt!

70-80%: Te igazán sokat tudsz a kutyafajtákról, nagyon ügyes vagy! Javasoljuk, hogy böngészd át Fajtaleírás rovatunkat, hogy legközelebb maximális pontszámot érj el.

90-100%: Gratulálunk, egy igazi szakértő vagy! Te szinte mindent tudsz a kutyákról, de ne feledd: mindig van mit tanulni!

francia bulldog hasonló kutyafajták komondor kutyafajták kvíz mopsz puli teszt yorkshire terrier

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!