5 szuper tipp válogatós kutyáknak (x)

Az Én Kutyám

2024. január 15 - képek: PetChef

5 tipp, amivel javíthatsz kutyusod étvágyán. A megoldás a jó minőségű, frissen főzött eledel.

A te kedvenced is válogatós kutya? Nagyon fontos, hogy tudd, nem vagy egyedül ezzel a problémával! Összegyűjtöttünk öt szuper tippet és trükköt, amik a segítségedre lehetnek.

1.) Melegítsd meg az eledelt!

Mielőtt tálalod kedvenced vacsoráját, melegítsd fel kicsit az ételt, ez ugyanis fokozza az ízeket és segíti a hatékony emésztést is! Válassz kedvencednek frissen főzött kutyaeledelt, és lepd meg új íz- és illatélményekkel kutyusodat!
Az illatok azonban nem csak pozitív hatásokat válthatnak ki. Sok kedvencet elriaszt a tálkájuk tisztítására használt mosogatószerek citrusos illata, ezért válassz illatanyagmentes verziót.

2.) Gondolkodj kreatív kombinációkban!

Kombinálj nyugodtan két különböző ízű eledelt, hogy új ízélménnyel kedveskedj válogatós kutyusodnak!
Csempéssz nyugodtan új fűszereket is kutyusod eledelébe! A petrezselyem, az oregánó, a bazsalikom, a gyömbér, a rozmaring vagy a kakukkfű is jó választás lehet.

3.) Tálald az ételt játékosan finnyás kutyádnak!

Az étkezést játékká is teheted finnyás kutyusod számára. Használhatsz interaktív vagy megtöltős játékokat, hiszen nemcsak az étkezést teszik szórakoztatóbbá, de agyilag is stimulálják kedvencünket.

4.) Ragaszkodj a rutinhoz!

Ha minden nap ugyanabban az időben, és ugyanazon a helyen adsz enni kedvencednek, az nyugtató hatással lehet válogatós kutyusodra. Fontos, hogy az a hely, ahol odaadod számára az eledelt, félreeső, csendes, nyugodt legyen.

5.) Mozogjatok sokat!

Labdázzatok, frizbizzetek, vagy egyszerűen csak sétáljatok egy nagyot a közeli parkban! A végeredmény pedig egy boldog, fáradt, és könnyen lehet, hogy farkaséhes kutya lesz.

5+1.) Nagyon nem mindegy, hogy mit eszik a válogatós kutyusod

Nem is csoda, ha a kutya nem eszi meg a száraztápot, hiszen az messziről sem hasonlít valódi táplálékra, sőt akár káros hatásai is lehetnek. Ezért a legfontosabb tippünk, hogy válassz frissen főzött kutyaeledelt kedvencednek! A tápokkal ellentétben, a PetChef ételek összetevőinek listája rövid és teljesen transzparens. Pontosan tudod, hogy mi kerül a kutyusod tálkájába, hiszen az ételekben szabad szemmel is látható minden összetevő.

Nem próbáltad még?
Az első vásárlásodnál* használd a PC-AZENKUTYAM55 kuponkódot így -55% kedvezménnyel tesztelhetitek a Kóstoló csomagot, amibe mind a hét ízből kerül egy 160 grammos csomag!

*Új vásárlók számára, az első Kóstoló csomagra érvényes.

Ismerd meg a PetChef-et!

 

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a PetChef.

 

etetés frissen főzött kutyaeledel kutya etetése PetChef válogatós kutya

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink