hirdetés

Ők voltak 2020 legnépszerűbb Instagram-kutyusai: tarolt a kis spicc

László Enikő

2020. december 31

Az idei év sem telt el Instagramos cukiságok nélkül. Mutatjuk, hogy 2020-ban kik lettek az oldal legnépszerűbb kutyái!

hirdetés

Manapság egyre gyakoribb, hogy a négylábúaknak is van közösségi média oldala. A büszke gazdák előszeretettel mutogatják imádnivaló kedvenceiket, sokan pedig örömmel nézegetik profiljaikat, hogy bearanyozzák napjaikat. Ha van kedved, akár te is a sztárok nyomdokaiba léphetsz, és igazi hírességet faraghatsz kutyádból!

Most pedig nézzük a 2020-as toplistát

Jiffpom – 10,5 millió követő

Jiffpom egyértelműen a legnépszerűbb kutya az Instagramon. A pomerániai törpespicc követőinek száma idén átlépte a 10 milliót, ami nem is csoda, látva elbűvölő pofiját. 2019-ben jelölték az E! People’s Choice Awardsra, korábban pedig Katy Perry – Dark Horse című klipjében is szerepelt.

Doug, the pug – 4 millió követő

Doug a fent említett díj 2019-es győztese. Saját YouTube csatornája, TikTokja, de még könyve, illetve márkája is van. Ha sokakhoz hasonlóan te is imádod a mopszokat, érdemes bekövetned!

Tucker – 2,8 millió követő

Nem csak a kistestű kutyáké a főszerep! Tucker, a golden retriever még csupán 2 éves, de már most elsöprő sikert arat a közösségi média világában. Kölyökkora óta követhetjük nyomon mindennapjait nem csak az Instagramon, de saját YouTube csatornáján is.

Maru Taro – 2,5 millió követő

Az internet népe imádja a shiba inukat, a legkedveltebb közülük pedig a japán Maru Taro, aki szintén már saját márkával büszkélkedhet, na meg rengeteg rajongóval. Maru gazdája 2011-ben azért hozta létre a profilt, hogy a tóhokui földrengés és cunami után boldogságot vigyen az emberek életébe.

Tecuaniventura – 2,2 millió követő

Tecuaniventura, más néven a bulldog blogger Oroszországból származik. Jellegzetessége, hogy szinte minden képén be van öltözve valaminek vagy valakinek.

Tuna – 2,1 millió követő

Tuna mindenkinek megmutatja, hogy nem a külső, hanem a belső a fontos. A furcsa fogazatáról elhíresült csivava-tacskó, más néven chiweenie már 8 éves, de még mindig ereje teljében van és imád viccesen pózolni.

Loki – 2 millió követő

Loki egy gyönyörű, tekintélyt parancsoló husky. Rengeteget utazik gazdájával, aki a  különleges helyeken készült képeket előszeretettel osztja meg rajongóival.

Maya – 1,9 millió követő

Maya, a szamojéd hófehér bundájával bárki szívét képes elrabolni. YouTube csatornáján gyakran különböző ételeket kóstol meg és értékel is, már a maga módján.

Kíváncsian várjuk, 2021-ben kik lesznek az Instagram kutyasztárjai!

(Kép: Getty Images Hungary)

híres kutyák instagram különleges kutyák

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink