LÁTOGASSON EL HÉVÍZRE, ÉS VÁLASSZA SZÁLLODÁNKAT PIHENÉSE HELYSZÍNÉÜL!

Kényeztető pihenés és feltöltődés a Bonvitalban!

Fedezze fel Hévíz egyedi felnőttbarát szállodáját, ahol Ön mellett a házi kedvence is szívesen látott vendég. A Bonvital Wellness & Gastro****superior Hotel a fürdőváros szívében található, mindössze néhány méterre a világhírű Tófürdőtől. Minden adott tehát, hogy párjával, nem utolsósorban négylábú társával igazán minőségi időt töltsön együtt.

A szálloda összesen kilencven szobával várja a Vendégeket, vagyis inkább a kisebb méretű, intim hangulatú hévízi hotelek közé tartozik.

Hévíz: Bonvital Wellness & Gastro****superior Hotel

A Bonvital a házi kedvencek fogadására is maximálisan felkészült, a gazdik bátran magukkal vihetik őket a szállodába. Lehetőség szerint parkettás szobát, etető-és itatótálat, valamint csemegét biztosítanak részükre. Kérésre pedig párna/fekvőhely is rendelkezésre áll, hogy igazán kényelmes legyen a szállodai tartózkodás számukra is.

Az étkezések során sem kell aggódniuk, mert a szálláshely egy kifinomult a’ la carte étteremmel rendelkezik és a Kiskedvencek számára is látogatható. A Brix Bistróban a gasztronómiai élvezetek új dimenzióját tapasztalhatja meg. Művészi precizitással alkotják meg az ízek harmonikus egyvelegét, hogy páratlan kulináris élményeket nyújtsanak.

A hotel mindemellett nagy hangsúlyt fektet a prevencióra. A professzionális wellness, valamint a gyógyászati részleg szolgáltatásai mellett, a Tófürdő közelsége révén könnyedén hozzáférhet a gyógyvíz jótékony hatásához. Tegyen ma a holnapért, hogy testi és szellemi egészségét minél tovább megőrizhesse.

A Bonvital tehát a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus kombinációjával egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshelykínálatában. A különleges kulináris élmények, a prémium minőségű szolgáltatások és a vendégközpontú gondolkodás garancia rá, hogy az idelátogatóknak valóságos varázslatban legyen része.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Bonvital Wellness & Gastro****superior Hotel.

Bonvital Hévíz nyaralás kutyával

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink