hirdetés

Hihetetlen, mennyi ideig képes a víz alatt maradni ez a búvárkodó kutya (videó)

Mádi-Krezinger Cintia

2024. április 9 - Kép: Getty Images Hungary

Irigylésre méltó tehetséggel úszik a vízfenékre.

hirdetés

A kutyák többsége szereti a vizet, és amint egy kicsit jobbra fordul az idő, már csobbannak a tavakba, medencékbe – jobb híján hatalmas pocsolyákba. Az önfeledt pancsoláson túl azonban azt már csak kevesen mondhatják el magukról, hogy nemcsak a víz felett, hanem a víz alatt is kivételesen jól úsznak. Az alábbi videón szereplő eb indulhatna a legjobb búvárkutya címért; hihetetlen, milyen ügyesen mozog a felszín alatt!

Nem mindenki ilyen tehetséges

A felvételen látható golden retriever nem véletlen, hogy ennyire remekel az úszás terén. A fajta ugyanis a labrador retrieverekhez hasonlóan úszóhártyával rendelkezik a lábujjai között, amely nagyban megkönnyíti a számára a vízben történő mozgást. Akadnak azonban olyan ebek, akik kifejezetten rossz úszók. Testfelépítésükből és méreteikből fakadóan nem is javasoltak számukra a vízi sportok. Ide kattintva megismerheted, melyek ezek a fajták.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube-csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

biztonság a vízparton golden retriever kutyás videó labrador retriever úszás videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!