hirdetés

A tűzcsapnál hagyta ott kutyáját a család, napokig nem mozdult a hűséges eb, hátha visszajönnek érte

Ferenczi Deborah

2022. július 7 - Képek: Getty Images Hungary

Egy kóbor kutya története mindig szívszorító, főleg abban az esetben, ha elhagyták a jószágot. Az alábbiakban egy olyan kutyus történetét meséljük el, akivel csúnyán elbánt a gazdája, az eb mégis hűséges maradt hozzá.

hirdetés

Az alábbi megható történet is azt bizonyítja, hogy a kutyusok a világ leghűségesebb állatai.

Thunder, a hűséges kutyus

Szörnyű dolog történt Thunderrel, az apró kutyussal, ugyanis gazdája kegyetlen módon úgy vált meg tőle, hogy egy tűzcsapnál kitette az autójából, majd továbbhajtott. Ami a legszomorúbb a történetben, hogy az ebnek még ez az indok sem volt elég, hogy megharagudjon a gazdájára, ugyanis napokon át hűségesen várta vissza a tulajdonosát pontosan azon a helyen, ahol előtte kitették.

Az árva eb megmentése

A környező szomszédok látva a szörnyű tragédiát mindent megpróbáltak annak érdekében, hogy megmentsék az állatot. Miután ők nem tudták befogadni, sem magukhoz csábítani, felkeresték a helyi állatmenhely egyik alkalmazottját. Ám még számára sem volt egyszerű az eb megtalálása, ugyanis Thunder rendkívül félénken viselkedett. Így kénytelenek voltak rágcsálnivalókkal odacsalni magukhoz, de az eb nagyon ragaszkodott ahhoz a tűzcsaphoz, ahol kirakták.

Szerencsés megmenekülés

Szerencsére éppen időben sikerült megmenteni a kutyust, ugyanis amint beszálltak a kocsiba, azonnal leszakadt az ég, és borzasztó nagy vihar kerekedett. Pontosan ennek az esetnek köszönhetően lett a kutyus neve Thunder, mint Mennydörgés. Az ebről jelenleg egy állatmenhelyen gondoskodnak, és várnak arra, hogy újra szerető otthonra leljen a hűséges kiskutya.

hűséges a gazdájához hűséges kutya hűséges kutyák kutyahűség

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink