hirdetés

Ez a férfi szétfeszítette a krokodil állkapcsát, hogy mentse kutyusát (videó)

Hangai Lilla

2024. február 25 - Képek: Getty Images Hungary

A gazdik szorult helyzetekben, amikor a kedvenc élete a tét, elképesztő bátorságról tehetnek tanúbizonyságot. Micsoda lélekjelenlét!

hirdetés

A krokodil állkapcsát szétfeszítve, a víz alól emelte ki a hüllőt a férfi, hogy mentse a kutyát. Mindezt olyan nemtörődöm lazasággal, hogy még a bűzrudacskát sem vette ki a szájából az akció időtartama alatt. Ha helyesek az értesüléseink, az apró eb néhány karcolással megúszta a találkozót.

Amellett, hogy a rátermett gazdinak nem győzzük kifejezni elismerésünket, az esetnek van két tanulsága. Az egyik az unásig ismételgetett póráz kérdés. Még a biztonságosnak tűnő területeken is érdemes az ebet pórázon sétáltatni, amivel rengeteg baleset megelőzhető, elkerülhető. A másik, hogy azért, mert a krokodil kutyára támad, még nem szörnyeteg! Ahogy a nemrégiben megjelent pumás hírünkben is kiemeltük, az ember terjeszkedik, így a vadállatok életterét is egyre nagyobb mértékben foglalja el. Egy vad ragadozót nem hibáztathatunk azért, mert könnyű prédára támad.

Ide kattintva egy másik gazdi védte meg vadállattól apró kutyusát: videón mutatjuk, hogyan emelte fel a farkánál fogva a prérifarkast egy szál köntösben és papucsban.

 

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

állatmentés bátor gazdi krokodil vadállat vadállat kutya videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink