hirdetés

Elragadó videón a kutya, aki nem érti a hulahoppkarikát

Mádi-Krezinger Cintia

2024. április 4 - Kép: Getty Images Hungary

Rettentően szeretne beszállni a játékba, csak fogalma sincs, hogy kell.

hirdetés

A kedvencek egyik legkedvesebb elfoglaltsága a gazdival közös móka. Bármi is legyen a szórakozás tárgya, a kutyák általában mindent megtesznek annak érdekében, hogy csatlakozhassanak az emberekhez. Nincs ez másként az alábbi videón szereplő német juhásszal sem. A kutya hulahoppkarikázna, csak sajnos egyáltalán nem érti, hogyan működik a játék. Lelkesedése azonban pótolja a hiányosságokat, a végeredmény pedig egészen komikus

A mentális és fizikai stimuláció fontossága

Kevés olyan kutyafajta létezik, amelyet eredetileg ne valamilyen munkára tenyésztettek volna. Volt feladatuk, ahol szellemileg és testileg is helyt kellett állniuk. A mai házi kedvencek többségének azonban nincs dolga, csupán annyi, hogy a aranyos és szeretni való legyen. Éppen ezért fontos, hogy munka nélküliként is tudják használni az eszüket és a testüket; különösen akkor, ha olyan intelligens és erős kutyákról van szó, mint a német juhászkutya.

Ha azt látod, hogy a kedvenced érdeklődik egy általad végzett tevékenység iránt, mint például a hulahoppkarikázás, vedd be őt is a dologba, és adj neki olyan feladatokat a karikával, amelyeket ő is teljesíteni tud. Számos emberi sport van, amelynek létezik kutyabarát verziója. Keresd meg a számotokra legizgalmasabbat.

Ebben a cikkünkben például útmutatást találsz ahhoz, hogyan kezdjétek el a kedvenceddel a közös futást.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube-csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

futás kutyával hulahopp karika kutyás sportok kutyás videó német juhászkutya

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!