hirdetés

Egy hely, ahol a vendégek, hogy együtt sörözhetnek a kutyájukkal

Hangai Lilla

2024. február 5 - Képek: Getty Images Hungary

És ez még nem minden! Van itt a kutyák részére külön menü, és még stick library is, ahol botokat cserélhetnek egymással.

hirdetés

A lancashire-i Preston városában található The Bellflower tavaly az Egyesült Királyság hivatalosan is legjobb kutyás pubja lett. A kocsma  „A La Barke” menüjében elérhető a szőrös vendégeknek kutyabarát kolbász, hamburger és garnélarák is – a porciót minden esetben a négylábú méretéhez igazítva. Ám a tipikus kocsmás élmény nem lenne teljes az italok nélkül. Az ebek a szomjúságukat kutyabarát sörrel, ginnel vagy borral enyhíthetik a vendéglátóhelyen belül található két kutyabár egyikében. Sőt, csak azért, mert ez egy kocsma, még nem kell hátat fordítaniuk a művelődésnek. A stick libraryben (gally könyvtár) a kis kedvencek elcserélhetik más kutyákkal a kedvenc botjukat egy kis szociális interakció reményében.

Heather Porter-Brandwood, a hely üzletvezetője elmondta, hogy nagyon sokat dolgoznak azon, hogy mindenki jól érezze magát náluk, ami úgy tűnik, hogy sikerül is. És nem csak a díj miatt! Az ország távoli pontjaiból is érkeznek látogatók, csak hogy megosszák ezt az egyedi élményt a szőrös barátjukkal. De persze jó vendéglátóként azokra is gondoltak, akik nem szeretnének feltétlenül kutyák mellett enni vagy inni. A helynek két kutyabarát elszeparált területe van, így aki blökimentes övezetben szeretne lazítani, az is megteheti ezt.

Ide kattintva egy egész galériát elérhetsz helyről és annak bundás vedégeiről.

Bár legjobb tudomásunk szerint itthon még nincs ehhez hasonló kutyabarát kocsma, a budapesti Gundel Kertben is saját menü várja a négylábúakat.

 

 

kutyabarát kutyabarát bár kutyabarát hely Nagy-Britannia

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink