hirdetés

A legnagyobb kutyás tévhitek – Kvíz

Hangai Lilla

2024. június 22 - Képek: Getty Images Hungary

Az oldalunk egyik legfontosabb küldetése, hogy eloszlassuk a kutyákat övező tévhiteket. Ezzel is szeretnénk hozzájárulni a gazdilét könnyebbségéhez, hogy a kutyatartásban több legyen az öröm és az élvezet, mint az aggodalom és a félreértések.

hirdetés

A következő kvízben a kutyás tévhitekre igaz és hamis válaszokkal tudsz reagálni. Akkor se keseredj el, ha nem olyan eredményt értél el, amilyenre számítottál! Az Én Kutyám oldalán igyekszünk közérthetően, szakértők bevonásával feltárni a kutyatartás teljes spektrumát felölelő kérdéseket. Célunk, hogy bármire is keresed a választ, azt nálunk megtaláld!

Akita inu

DOGZ Fesztivál és Konferencia a Városligetben

Kutyás bemutatókkal, falkasétával, kutyás sportokkal, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal várunk minden kutyabarátot szeptember 7-én a Városligetben, az év legnagyobb kutyás rendezvényén. Írd be már most a naptáradba.

Add to Calendar

A fesztivál és a szakmai konferencia részletes programját Itt megtalálod.

A fesztiválon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

IDE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ

Ide kattintva további kutyás tévhitekben és cáfolataikban merülhetsz el. Ezek ismerete azért is fontos, hogy elkerülhessük a jó szándékú, de rosszul berögzült, helytelen megoldásokat. Ezzel a saját életünket, és kedvencünkét is jobbá és biztonságosabbá tehetjük.

kutyás kvíz kutyás tévhitek kvíz tények és tévhitek tévhitek

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!