hirdetés

Ezen a napon a kutyásoké lesz a Városliget: érkezik a DOGZ Fesztivál és Konferencia

Szénási Szimonetta

2024. május 17 - Képek: Az Én Kutyám

Szeptember 7-én nagyszabású családi fesztivállal, valamint szakmai konferenciával várunk minden hazai kutyatartót, kutyás szakembert, leendő gazdit, állatszerető kicsit és nagyot, és természetesen kedvenceiket is.

hirdetés

A tavalyi nagy sikerű DOGZ konferencia idén is folytatódik, sőt, immáron komplex családi rendezvénnyé nőtte ki magát. Szeptember 7-én, szombaton ugyanis minden a kutyákról fog szólni – változatos programjaival a DOGZ Fesztivál és Konferencia három helyszíne mindenkinek minőségi szórakozást kínál.

Szeptember 7-én minden kutyának és kutyásnak ott a helye a Városligetben! / Fotó: Az Én Kutyám

Három helyszín – megszámlálhatatlan program

Ingyenes családi program

A Városligetben az ingyenes szabadtéri programokon a látogatók számos kutyafajtával ismerkedhetnek meg, köszönhetően a fajtaklubok képviselőinek, valamint a különféle kutyás bemutatóknak.

Örökbe fogadható kedvenceikkel jelen lesz a Rex Kutyaotthon Alapítvány és a Noé Állatotthon Alapítvány is, így ismerkedésre, sétáltatásra és önfeledt játékra is lesz lehetősége mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek. Emellett falkasétákon is részt vehettek kedvenceddel, amely egy igen örömteli program a négylábúak számára.

Látványos bemutatókkal készülünk / Fotó: Az Én Kutyám

Ha szeretnél bepillantást nyerni abba, miként dolgoznak a rendőr- vagy a keresőkutyák, akkor a fesztiválon teljesül a kívánságod!

Ahogy akkor is várunk, ha megtudnád, mit tanulnak az ebek egy trükkiskolában, mi az a dog dancing, vagy miként mérik össze ügyességüket a kutyák agilityben.

 

Ingyenes állatorvosi tanácsadás

Fotófalunknál örök emléket is készíthetsz magadról és négylábú társadról, akivel egyúttal érdemes lesz ellátogatnod az állatorvosi pontra is, ahol egyéni tanácsadás keretében teheted fel kérdéseidet, és egészségügyi szűrővizsgálatokat is elvégeztethetsz kedvenceden. Frissítőpontunkon kávéval várunk, és könyvvásárlásra, valamint dedikálásra is lesz lehetőség.

Bemutatókkal egybekötött előadások

Az ingyenes programok mellett a kutyatartóknak (vagy leendő gazdiknak) és a kutyákkal dolgozó szakembereknek érdemes lesz jegyet váltani a szabadtéri színpadon fellépő előadók bemutatóira is. Itt kutyakiképzők, etológus, állatvédelmi szakember, illetve állatorvos beszélnek hivatásuk aktualitásairól, mindezt interaktív keretek között.

A tavaly életre hívott DOGZ konferencia nagy sikerrel zárult. A képen Vértes Luca tenyésztő előadása. / Fotó: Az Én Kutyám

Szakmai konferencia

Akik pedig igazán mélyre ásnának az állatorvoslásban, az etológiában vagy a kutyakiképzésben, azok a Magyar Zene Házában megrendezett szakmai konferenciára is belépést biztosító jeggyel alapos ismereteket szerezhetnek a szakmák jeles képviselőinek tolmácsolásában.

Többek között Csányi Vilmos gondolatait is meghallgathatod.

 

Már most érdemes felírnod a naptáradba:

DOGZ Fesztivál és Konferencia
szeptember 7. Városliget és Magyar Zene Háza

 

Add to Calendar

 

A programok folyamatosan frissülő leírása, és az előadók bemutatkozása a DOGZ Fesztivál és Konferencia honlapján, ide kattintva érhető el.

állatorvosi tanácsadás biológia csányi vilmos dogz dogz fesztivál és konferencia dogz konferencia DOGZ-2024 etológia felelős állattartás kiképzés kutyasétáltatás örökbefogadás program programajánló

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!