hirdetés

Labradorjuk buktatta le a bántalmazó bébiszittert: a kutya látta, miket tesz a kicsivel, akit megpróbált megvédeni

Szénási Szimonetta

2022. augusztus 14 - Képek: YouTube

Elgondolni is szörnyű, mit tett a bébiszitter a gondjaira bízott kisbabával. Hála a gondviselésnek és a család kedvencének, Killiannak, még időben elkapták a nőt.

hirdetés

Bizalmat szavazni valakinek, és rábízni a gyermeket a legtöbb szülő számára nagyon nehéz feladat. De még a legalaposabb utánajárás, és a hosszas ismerkedés ellenére is előfordul, hogy a kiválasztott bébiszitter nem válik be. Azonban a legborzasztóbb az, ha az illetőről kiderül, hogy egy igazi szörnyeteg. Killiannak, a Hope család labradorjának hála rács mögé került egy ilyen gyermekbántalmazó.

Killian / Fotó: YouTube

A látszat csalt

Benjamin és Jordan Hope 7 hónapos kisbabájuk, Finn mellé kerestek gyermekfelvigyázót. A 22 éves Alexis Khan bemutatkozását és korábbi munkatapasztalatait olvasva mindketten úgy gondolták, megtalálták a tökéletes személyt a pici mellé.

A bébiszitter megbízható és szerető hölgynek tűnt, így a személyes találkozás sem keltett gyanút a szülőkben. Nem úgy a család labradorjában, Killianban!

Labradorjuk buktatta le a bántalmazót

Egy idő után a kutya viselkedése markánsan megváltozott. Ahogy a nő betette a lábát a házba, a kutya agresszív lett vele szemben, egy alkalommal pedig meg is támadta. A szülőkben gyanút ébresztett az állat szokatlan fellépése, ezért a következő alkalommal egy telefont rejtettek a kanapé alá. Khan ekkor már több hónapja náluk dolgozott.

Az alábbi angol nyelvű videón a szülők mesélnek az átélt borzalmakról. Az adásban velük volt Killian is.

A szülők félelme beigazolódott: kiderült, hogy Khan durván bánik a gyerekükkel. A hangfelvétel tanúsága szerint folyamatosan szidta a kicsit, sőt a zajok alapján – több csattanást lehetett hallani –, nemcsak szavakkal bántalmazta, de többször meg is üthette Finnt. Emellett a baba el-elcsukló, szaggatott sírása arra engedett következtetni, hogy meg is rázták.

Ennek pedig Killian mindvégig szemtanúja volt, és már a kezdetektől kétségbeesetten szerette volna gazdái tudtára adni a borzalmakat.

Labradorjuknak hála a kisfiúnak nem esett komoly baja / Fotó: YouTube

Elfogták az agresszív nőt

Az okos kutyának hála Alexis Khant letartóztatták, és neve bekerült a gyermekbántalmazók jegyzékébe. Killian ezzel nem csupán a saját családtagját mentette meg, de más gyerekeket is, akik szintén áldozatul eshettek volna Khan brutalitásának.

életmentés kutya és gyerek kutya és gyerekek kutya megmentette a gazdája életét labrador labrador retriever okos kutya segítség

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink