hirdetés

Gazdit keres a fogatlan, 10 éves csivava: hirdetése világszerte ismertté tette Lord Heraldot

Szénási Szimonetta

2023. február 15 - Kép: Facebook/One More Dog Rescue

Elbűvülő külseje és egyedi hirdetési szövege miatt „a világ legörögbefogadhatóbb kutyájának” nevezték ki a 10 éves, fogatlan csivavát.

hirdetés

Az öregecske, fogatlan csivava gondozóinak hála hatalmas hírnévre tett szert: a One More Dog Rescue nevű menhely kendőzetlen őszinteséggel hirdeti a kis aggastyánt. A frappáns hirdetés, na meg a kutyus bájos külseje miatt rajonganak az emberek.

Imád harapdálni, ámbár fogatlan

A menhely közösségi oldalán írtak alapján az idős kutyának erős szívzöreje van, állandó köhögésére gyógyszert szed és izgalmában gyakran befullad. Emellett imád harapdálni, de mivel egyetlen foga sincs, így inkább olyan, mintha némiképp fura puszit adna.

Az állatmentők arról is biztosítják az érdeklődőket, hogy a számos egészségügyi panasz ellenére eszük ágában sincs elaltatni a kedves kis apót, helyette igyekeznek mihamarabb szerető gazdit találni neki. Mint nyilatkozták, így, hogy Lord Herald problémái megfelelő kontrollal és kezeléssel kordában tarthatók, egyértelmű volt, hogy a következő lépés annak a személynek a megtalálása, aki mellett a csivava békésen töltheti el nyugdíjas éveit.

állatmenhely csivava harapós kutya híres kutya híres kutyák idős idős kutya kutya öregedés menhely mentett kutya öreg öreg kutya örökbefogadás szívbeteg kutya szívbetegség

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink