hirdetés

Cuki videón a mozgólépcső helyes használata

Szénási Szimonetta

2024. január 5 - Kép: Getty Images Hungary

A mozgólépcső a kutyák számára igen balesetveszélyes lehet. Amellett, hogy elmondjuk az óvintézkedéseket, egy bravúros felvétellel is szemléltetjük a kivitelezést.

hirdetés

Mint korábban már írtunk róla, a mozgólépcső nem veszélytelen négylábúink számára. A szerkezet becsípheti  farkukat, a szőrüket, de akár a mancsuk is megsérülhet, vagy leszakadhat a körmük, ha nem vigyázunk rájuk. Emiatt fontos, hogy kistestű kutyádat mindig vedd kézbe, mielőtt rálépsz a lépcsőre, nagyobb kedvenceddel pedig inkább válaszd a liftet vagy a hagyományos lépcsőt.  Ám az, hogy meddig számít kistestűnek az eb, relatív, legalábbi az alábbi felvétel alapján, ahol jól megtermett jószágok kapaszkodnak ölebként gazdájuk nyakába.

Természetesen tudjuk, hogy nem a véletlen szülte a látványos akciót, és alapvetően nem ekkora kutyákra gondolunk az óvintézkedések kapcsán, mégis mosolyra fakasztó, ahogy a gazdik szállítmányozzák szeretett kedvencüket.

Amennyiben szeretnél komolyabban is tájékozódni a témában, és megtudni, miként használhatod biztonságosan többek között a pályaudvarokon működő mozgólépcsőket, illetve általánosságban a tömegközlekedési eszközöket, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

kutya mozgólépcső videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!