hirdetés

Mocsári szörny lett a bájos családi kedvencből

Mádi-Krezinger Cintia

2024. március 20 - Kép: Az Én Kutyám

Az ártatlannak induló játék elég durva fordulatot vett.

hirdetés

A gazdik számára nem újdonság, hogy ha a kedvencek belelendülnek a játékba, akkor tudnak érdekeseket alakítani. Ez történt az alábbi videóban szereplő kutyával is, aki annyira megörült a parkban egy hatalmas saras tócsának, hogy azonnal szükségét érezte meghemperegni benne. A bájos kutyából ennek köszönhetően pillanatok alatt mocsári szörnyeteg lett. Láthatóan a többi kutya sem nagyon tudta mire vélni a sáros kutya látványát.

Nem árt az óvatosság

A jó idő beköszöntével azok a kutyák is belelkesedhetnek a dagonyázásra, akik korábban a hideg miatt inkább elkerülték ezeket a helyeket. Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy a pocsolyák olyan veszélyeket rejthetnek, amelyek komoly egészségügyi problémákat okozhatnak az állatnak. Ebben a cikkünkben részletesen olvashatsz ezekről.

Természetesen nem lehet megtiltani az ebeknek az önfeledt játékot, de mindig tartsd a kedvenceden a szemed. Ha pedig a fenti kutyushoz hasonlóan sikerült tetőtől talpig összekoszolnia magát négylábú barátodnak, ide kattintva megtalálod a sáros kutya szakszerű fürdetésének módját is.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

kutya fürdetése otthon kutya játszik sár sáros kutya

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink