hirdetés

Kihagyhatatlan pillanatképek többé-kevésbé ügyes kutyákról

Molnár Enikő

2024. március 10 - Képek: Getty Images Hungary

Ezek a színes kutyás képek még a szürke hétköznapokat is könnyedén feldobják. Olyan pillanatokat kap el a fotós, amiket ritkán látunk ilyen felbontásban.

hirdetés

A kutyás fotózásoknál több tényező dönti el, hogy milyen képek készülnek. Sokat számít, hogy hol kattintják el a gépet, milyen tapasztalatai vannak az ebnek idegenekkel, mennyire tud feloldódni néhány jutalomfalat hatására és így tovább. A közösségi média fellendülésével mindenkinek lehetősége van arra, hogy közzétegye kedvenc képeit kutyájáról, sőt, a fotósok is szélesebb körben megtalálhatják a célközönségüket. Kísérletezhetnek a stílusukkal és fellendíthetik a vállalkozásukat, miközben az emberek olvadoznak az aranyosabbnál-aranyosabb képeken. A következő vidám kutyusok képei a Floofy Studios által készülnek, és tagadhatatlanul imádnivalóak.

@floofystudios

Replying to @Noobsyy 🇭🇷 Dog math is calculating how many treats you can catch at once #puppy #photoshoot #photography #cutepets #tiktokpets #petlovers #cutepuppy #dogsofttiktok #doglovers #furbaby #animallovers #petsofinstagram #ilovemydog

♬ original sound - PiCKUPLiNES

Vidám kutyusok képei érdekes perspektívából

A fotósnak (és vőlegényének) kimondott célja, hogy a kutyákról érdekes, felszabadult képeket készítsen, amik egy kis betekintést engednek az eb személyiségébe. Egy stresszmentes élményt szeretnének nyújtani mind a kutyának, mind a gazdának, ahol elkaphatják a négylábú társak igazi, bohókás énjét”. A képek pedig magukért beszélnek: igazán sokszínű, fergeteges pillanatokat örökítenek meg.

@floofystudios

Just peachy 🍑🍑 #puppy #photoshoot #photography #tiktokpets #cutepets #puppytok #doglovers #tiktokdogs #cutepuppy #dogphotography #dogvideos #doggosoftiktok #dogsoftiktokviral #dogmum #ilovemydog #dogsofttiktok

♬ Beautiful Things - Benson Boone
@floofystudios

Don’t be too hard on yourself, all your dog can ask is that you try your best! #puppy #photoshoot #photography #dogslife #dogsofttiktok #doglovers #dogoftiktok #dogloversoftiktok #tiktokpets

♬ Snowman (Sped Up Version) - sped up nightcore

Nem minden kutya született fotómodell. Ellenben mi is taníthatunk egy-két trükköt kedvencünknek, amik segítségével szebb képeket készíthetünk róla. Kiegészítésként hozzátennénk, hogy ne szomorodjunk el, ha nem lesz profi az eredmény az első időkben, hiszen mindent el kell kezdeni valahol. Ha sokat gyakorlunk, felszabadult környezetet teremtünk, illetve megtaláljuk a megfelelő motivációt, akkor egyre jobb képek fognak születni négylábú barátunkról.

 

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

(A nyitókép csak illusztráció, nem ugyanaz a fotós készítette.)

aranyos kutyás képek cuki kutya kutya fotózás kutyás képek

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!