hirdetés

9 meseszép halloweeni kép a világjáró gazdi-kutya párosról: Bella, a border collie is élvezi, hogy modellt állhat

László Enikő

2022. október 31 - Forrás: Czellér Andrea /Képek: Instagram – bellavoyage.dog

Czellér Andrea és kutyája, Bella mindent közösen csinálnak. Együtt járják a világot, és csodás közös emlékeket szereznek. Élményeiket pedig Instagram-oldalukon osztják meg követőikkel. A következőkben Andrea írását olvashatod arról, hogy hogyan készülnek Bellával a Halloweenre.

hirdetés

Gyerekkoromban még csak az amerikai filmekből ismertem a Halloweent, mára viszont Európa-szerte népszerűvé vált. Már október elejétől ijesztő, ugyanakkor szórakoztató és vicces csontváz, szellem, pókháló, boszorkány dekorációkkal dobják fel a bevásárlóközpontok hangulatát, a cukrászdákban megjelennek a félelmetes pókos, tökös sütemények. Én minden ünnepet szeretek. Színt visznek a mindennapokba, jó egy hangulatosan feldíszített lakásba hazajönni, és ez alól nálunk a Halloween sem kivétel. És ha ünnep, készülődés, akkor annak Bella, a border collie-m is természetesen része, mint mindennek.

Fotó: @bellavoyage.dog

Halloweeni finomságok

Az ünnepre hangolódás elmaradhatatlan része a sütés-főzés. A szezon sztárjai, a sütőtök és az édesburgonya a kutyusoknak is nagy kedvence. Én minden alkalommal teszek félre Bellának is a főzés során pár fűszermentesen főzött falatot, amit vagy jutalomként vagy a vacsorája mellé „desszertként” megkap. Szívesen áll modellt ilyen finom falatokért.

Fotó: @bellavoyage.dog

Szeretjük a fényképeket, Bellát kicsi kora óta rengeteget fényképeztem, hozzá van szokva, sok-sok finomságot kap érte, így örül annak, ha előkerül a fényképezőgép.

Fotó: @bellavoyage.dog

Halloweeni készülődés

Pár éve jött az ötlet, hogy örökítsük meg a halloweeni készülődést is. Akkor még csak egy dekorált tökkel kimentünk a közeli parkba, és csináltunk pár képet az őszi napsütésben.

Fotó: @bellavoyage.dog

Következő évben ezt már tovább gondoltam, ötleteket gyűjtöttem az interneten, rendeltem az alkalomnak megfelelő ruhát és sokat gondolkoztam azon, hogy Bella mi is lehetne. Semmiképp nem szerettem volna olyat, ami neki kényelmetlen, ezért például a lepedőből kivágott szellem jelmezt kizártam. A fején csak pár másodpercig tűr el bármit is, egy-két kép erejéig és valamilyen nagyon különleges jutalomfalattal motiválható, de az egésznek az a lényege, hogy ő is jól érezze magát, ezért a boszorkánysapkát is hagytuk.

Fotó: @bellavoyage.dog

Bella is beöltözik

Szerencse, hogy már rengeteg nyakörveket forgalmazó cég van felkészülve erre a különleges ünnepre és sokféle vicces halloweeni szettet lehet náluk beszerezni a visszafogott tökös mintától egészen a sötétben világító pókos bandanáig.

Fotó: @bellavoyage.dog

Tavaly pont a pókosra esett a választásunk. Vettem pár műanyag pókot, elmentünk a kedvenc reggelizős helyünkre, ahol vattacukros palacsintát adnak, azon nagyon jól mutattak a kis pókok és már kész is volt a tökéletes halloweeni kép.

Fotó: @bellavoyage.dog

Idén egy másik jelmezre esett a választás, Bellának is és magamnak is pillangószárnyakat rendeltem, hogy mind a ketten tündérnek öltözzünk. Édes volt Bella, ahogy a parkban rohangált a szárnyakkal a hátán. Nagy sikert aratott az ott sétálgatók körében.

Fotó: @bellavoyage.dog

A legemlékezetesebb viszont az volt, amikor a fotózás után, a félelmetes sminkemet fenthagyva kimentünk a tengerre a kedvenc sportunkkal, a stand up paddle-lel zárni a napot, és egyik percről a másikra sötét felhők kezdtek gyülekezni felettünk.

Fotó: @bellavoyage.dog

Hirtelen igazi spooky környezetben találtuk magunkat, úgyhogy siettünk is haza édességet nassolni és horrorfilmet nézni, ami a legjobb zárása egy ilyen tartalmas halloweeni napnak.

aranyos kutyás képek cuki képek kutyákról Halloween képek kutya fényképek kutya fotózás őszi etetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!