hirdetés

Megbízható állatorvost keresel? Segítünk! – Új funkcióval bővült az Az Én Kutyám oldala

Szénási Szimonetta

2023. március 23 - Képek: Getty Images Hungary

Tudjuk, hogy felelős gazdiként számodra is fontos, hogy kedvenced jó kezekben legyen, ha az egészségéről van szó. Mostantól mi is segítünk, hogy megtaláld a hozzád legközelebb levő állatorvost.

hirdetés

Amikor úgy döntesz, kutyát vagy más háziállatot veszel magadhoz, az első teendők között van, hogy állatorvost válassz az új kedvencnek. Új keresőnkkel mostantól mi is segítünk, hogy mihamarabb megtaláld a megfelelő szakembert!

Gyorsan, települések szerint

Az Az Én Kutyám magazin oldala állatorvoskereső funkcióval bővült, aminek segítségével településekre bontva megtalálhatod a helyi állatorvosi rendelőket, illetve kisállat-kórházakat.

Hol találod?

A keresőt azenkutyam.hu oldalra látogatva a rovatokra kattintva, illetve bármely cikket megnyitva a jobb oldalon találod.

A jobb felső sarokban vannak a rovatok:

Ha valamelyikre rákattintottál, akkor a jobb oldalon láthatod az állatorvoskeresőt:

A cikkeken belül pedig a borítókép alatt, szintén jobb oldalon jelenik meg a keresőfelület. Ide csak be kell írnod a kívánt települést, a kereső pedig kihozza a helyi intézményeket.

Mikor hasznos?

Nemcsak akkor lehet szükség az információra, ha új állat kerül hozzád, de költözéskor vagy belföldi utazás, nyaralás idején is. Így bárhol is legyél, mindig tájékozódhatsz a helyi lehetőségekről.

Valós értékelések alapján

A keresőben található állatorvosoknak nemcsak az elérhetőségeit láthatod, de azt is, milyen értékelést kaptak a többi gazdától. Szöveges véleményt is olvashatsz róluk, amelyben az àllattartók megosztják korábbi tapasztalataikat. Ezek segítenek, hogy valóban kiváló szakembert találj.

Mondd el te is!

Hogy te is segíts a többi állattartónak, oszd meg te is véleményedet a már ismert rendelőkkel, kórházakkal kapcsolatban, illetve adj csillagos értékelést a Google felületén!

állatkórház állatorvos állatorvosi ellátás állatorvosi rendelő állatorvosi vizsgálat állatorvosi vizsgálatok gyakorisága kontroll rendelő

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!