hirdetés

Megőrül az internet a „beszélő” kutyáért – videón a magyarázó eb

Mádi-Krezinger Cintia

2024. február 21 - Képek: Az Én Kutyám

Ez a beszédes kis francia bulldog mindenki arcára mosolyt csal. Még a legszürkébb hétköznapot is képes mosollyal megtölteni.

hirdetés

A közösségi médiában tarolnak a házi kedvencek, ami nem is meglepő, hiszen ki ne imádná a tündéri kutyákról készült videókat. Ahhoz azonban, hogy valaki igazán nagy népszerűségre tegyen szert, valami egészen kiemelkedőt kell alakítania. Nos, ez Sunnynak, a francia bulldognak mindenfajta megerőltetés nélkül sikerült; a beszélő kutya ugyanis eszméletlenül sokat magyaráz.

A beszélő kutya még a huskykat is lepipálja

Sunny videói alatt a kommentelők nagy része imádatát fejezte ki, azonban akadtak olyanok is, akik magyarázatot követeltek a gazdiktól. Felmerült egyrészt a kérdés, hogy vajon nem azért kiabál-e ennyit a kutya, mert fél. A gazdik biztosítottak mindenkit, hogy egyáltalán nem ez a helyzet. És ha rendszeres olvasónk vagy, bizonyára te is betéve tudod már a stressz jeleit, melyek egyikét sem lehet felfedezni az állaton. Sunny testbeszéde sem árulkodik arról, hogy szorongana – épp ellenkezőleg. Valószínűleg inkább arról lehet szó, hogy rájött, hogy a gazdái imádják, amikor ezeket az elképesztő hangokat adja ki, és szeretne a kedvükben járni.

Mások azt sérelmezték, hogy a kutyus a séta helyett kocsiban tolva közlekedik. A gazdik elárulták, hogy csak akkor kerül elő a járgány, ha Sunny elfáradt. Ám mivel nem szeretnék megfosztani őt attól, hogy világot lásson, inkább tolják, minthogy otthon üljön. A francia buldogok valóban nem tartoznak a legagilisebb fajták közé, idősebb korban pedig különösen ügyelni kell arra, nehogy megerőltessék magukat. Látszik azonban, hogy Sunny egy nagyon boldog kiskutya – igaz, annyit beszél, hogy azt egy husky is megirigyelné.

Ide kattintva megismerkedhetsz Bunnyval, aki kutya létére körülbelül akkora szókinccsel rendelkezik, mint egy 2 éves gyerek.

 

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

beszélő kutya cuki videó francia bulldog kutya kommunikációja videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink