hirdetés

Három kutyás TikTok-csatorna, amit a garantált jókedvért érdemes követni!

Gábris Eszter

2022. november 12 - Kép: Getty Images Hungary

Egy vidám, megható, aranyos kutyás videó mindig jól jön. Ha úgy érzed, felvidítana egy táncoló kutyafenék, vagy egy falánk dobermann, érdemes körülnézni a TikTok-on és válogatni a rövid filmecskék között.

hirdetés

A TikTok egy videómegosztó szolgáltatás, amire rövid, általában zenére összevágott kisfilmeket töltenek fel a felhasználók. Nincs olyan különleges terület, ami egy TikTok csatornán ne jönne szembe, úgyhogy szerencsére kutya témakörben is lehet válogatni. Mivel sok ilyen filmet végignéztem és lájkoltam, na meg számtalan csatornát bekövettem, a TikTok szerint engem érdekelnek a kutyás tartalmak. És milyen igaza van! Ennek köszönhetően rengeteg hasonlót filmet látok nap mint nap, most ebből hoztam el a három legfrissebb kedvencemet. Kedves, szép, okos kutyák, akiktől biztosan a te szíved is ellágyul.

A kutya, aki csak autózni szeret, beszállni nem

Utazáshoz készülődtök, vagy csak a közeli vízpartra? Még kezedben sincs a slusszkulcs, de már alig várja a kutyád, hogy kinyisd a kocsiajtót, hogy beugorhasson? Esetleg úgy kell bekönyörögni egy virslivéggel, mert utál autózni? Bármilyen is nálatok az autózási kedv, ilyet még nem láttál. Bemutatjuk Tiger-t, aki igenis szeret autóban utazni, de vannak helyzetek, amikor a beszállás mégsem megy olyan könnyedén. Mondjuk ez a helyzet tornának sem utolsó.

@adventuresoftiger

I ain’t fkn leaving #fyp #fouryoupage

♬ original sound – Tiger’sWorld

Tiger egyébként egy egész új Tiktok blöki, de a fenti videó 7 milliós nézettségére tekintettel érdemes már most bekövetni. Reméljük, idővel a beszállástól sem fog ennyire tartani, és a gazdinak sem kell a fejével betolni a fenekét.

Amikor a gazdiból is retriever lesz

Chris és Nala óriási kedvencek, hiszen jóképűek, szépek, vidámak és rettentő energikusak mind a ketten. Az ősz beköszönte mellé különösen jól jön ez az esős, bár a pólót elnézve nem hideg időben felvett kis videó. Ebben végignézhetjük, ahogy a „nem, ilyen időben nem megyünk ki sétálni” mondattól hogy lehet eljutni teljes elázásig, mindezt széles mosollyal. Ha kutya és TikTok, akkor Chris és Nala a legjobbak.

A tejszínhabon a cseresznye: a videók végén előadott fenékrázás.

@adventuringwithnala

2 golden retrievers playing in the rain

♬ original sound – Chris and Nala

Egy hazai kutya Tiktok csatornája

A két dobermann szuka Tiktok csatornájának hatalmas rajongótábora van, ami nem is csoda. Gyönyörű, erős, okos blökik, ráadásul magyarok. A kedvenc videómon pedig süteményt sütnek.

@nayra_kansas_dobies

#dobermann #dobermans_of_tiktok #dogsofttiktok #kutyatiktok #naturaldoberman #dobermannpinscher #doberman #kutyatiktok #dogsoftiktokviral #kutya #dobermannpuppy #dobermannlove

♬ Pennies From Heaven – Remastered – Louis Prima

Próbálnak. Jó, valójában megnehezítik a gazdi dolgát, de láttál már ilyen édesen zabpehelylisztes dobermann pofát? Na ugye.

cuki videó tiktok videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink