hirdetés

A francia bulldog, aki szerelmes lett Henry Cavillbe: a gazdi szentélyt is készített neki

Hangai Lilla

2023. június 29 - Képek: Getty Images Hungary, Rory the Frenchie TikTok

Néhány hónappal ezelőtt a gazdi, Heather Land elkezdte nézni a Vaják című sorozatot, majd arra lett figyelmes, hogy a kutyája furán kezdett el viselkedni. Nagyon furán.

hirdetés

Amikor Geralt, vagyis Henry Cavill megjelenik a képernyőn, a kis Rory kutya egyre közelebb és közelebb lopózik hozzá. Még mélyalvásban is úgy pattan ki a szeme, amikor meghallja a színész hangját, mintha csak megkongatták volna a vészharangokat. Nah igen, nagyon rég megmondta már valaki, hogy „A szerelem sötét verem”. A következőkben Rory története mellett olvashatsz arról, is hogy a szerelem hogyan jelenik meg a kutyák életében.

@rorythefrenchie

Nobody ever show this to Rory! Mahm can't afford a $900 gift for a dog shrine, and if she knew I didn't get it for her, she'd be eternally pupset 😅 #dogsoftiktok #thewitcher #rory

♬ Everybody Hurts - R.E.M.

Szerelem első látásra

A legérdekesebb az egészben, hogy a merle mintázatú kis francia bulldog a gazdija szerint nem különösebben érdeklődött az emberek iránt, sőt, egészen eddig tévét sem nézett soha. Az érdekesség kedvéért bekeretezett Geraltról egy képet, amit Rorynak adott. Ő pedig le sem tudta venni róla a szemét.

A TikTok népének több sem kellett, elkezdtek Rorynak Henry Cavilles és Vajákos ajándéktárgyakat küldeni. Hamarosan egy „kisebb” szentély alakult ki a képekből és figurákból. Sőt, még egyedi párnát is ajándékoztak Rorynak Geralt arcával. A kis frenchie hölgy pedig izzó tekintettel csodálja a relikviákat – sőt, néha még nyalogatja is azokat.

@rorythefrenchie

I think she's going to be a big fan of the new season 🤣 #love #cute #dogsoftiktok #netflix #henrycavill #thewitcher

♬ I Want to Know What Love Is (2017 Remaster) - Foreigner

Henry Cavill vagy Geralt a kutya kedvence?

Heathert kíváncsivá tette, hogy vajon Geralt, mint karakter keltette föl Rory érdeklődését, vagy Henry Cavill a vonzó számára – így tesztelte kutyáját. Elkezdte lejátszani Az acélembert, a színész egy másik filmjét, és még ő is meglepődött az eredményen. Rory leült a tv elé és mozdulatlanul követte vágyai tárgyának minden mozzanatát és mondatát.

Számos rajongó felvetette annak a lehetőségét is, hogy az epekedő négylábú igazából a színész hangjához vonzódik. A gazdinak több sem kellett, tesztelte ezt a teóriát is!

„Készítettem egy néma diavetítést Cavill különböző fotóiból. Rory hatalmas szeretettel nézte végig az egész vetítést. Ezután kaptam azt a javaslatot, hogy tegyek egy bekeretezett fényképet Henry-ről az ágya mellé. Naponta többször odaül és bámulja a fényképet. Biztosan kijelenthető, hogy szerelmes Henry Cavillbe.” – mesélte a gazdi.

@rorythefrenchie

Replying to @bjacksonvideo Super common misconception! But we don't boycott till season four 🤣 #TheWitcher #netflix #dogsoftiktok #truelove #geralt #henrycavill #puppylove

♬ Toss A Coin To Your Witcher - Sonya Belousova & Giona Ostinelli & Joey Batey

Képesek-e a kutyák a szerelem érzését megélni?

Természetesen a kutatókat is érdekli a téma, nem csak a kutyatartókat. MRI gépekkel vizsgálták a kutyusok agyi tevékenységét, miközben jutalomfalatokkal és dicsérettel halmozták el őket. Érdekes módon egyformán lelkesen reagáltak az emberekre és a jutifalikra is, ráadásul kiderült az is, hogy agyuknak ugyanaz a része aktiválódik ilyenkor, mint nekünk jutalmazáskor.

Ezáltal arra következtethetünk, hogy mivel a kutyák testében végbemenő kémiai folyamatok nagyon hasonlóak a mieinkhez, valószínűleg ők is hasonszőrűen élik meg azt az érzést, amit mi szerelemnek nevezünk. Ha érdekel részletesebben is a téma, itt írtunk róla.

Mi teljesen megértjük Rory vonzalmát – TELJESEN! – és már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy Henry Cavill vajon mit reagál!

első látásra szerelem francia bulldog híres híres kutya hollywood kutya szerelem szerelem tiktok

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink