hirdetés

Közel egymilliót költött Gombos Edina a kutyájára – és jól tette

Vermes Nikolett

2023. május 18 - Fotó: Gombos Edina, instagram

A híresség mindenről beszámolt. Pepper nevű kutyáját úgy szereti, mintha a harmadik gyerek lenne. Nem sajnálta a milliós összegbe kerülő állatorvosi ellátást.

hirdetés

Egy váratlan megbetegedés miatt a kutya állapota  drasztikusan romlott, ezért életmentő műtét vált szükségessé. Az egykori televíziós annyira megijedt kutyája fájdalmai láttán, hogy azonnal cselekedett. Azóta szerencsére már jól van a négylábú.

Fotó: Gombos Edina

Beszámolt róla, hogy mi került egymillió forintba

A Floridában élő Edina Instagram oldalán részletesen tájékoztatta követőit arról, hogy mi történt azután, hogy a Pepper nevű shih-poot sürgősen műteni kellett.

„Sokan nem is gondolnák, mennyire sokkolóak a költségek, ha sürgős beavatkozásra van szüksége a kedvencünknek az Egyesült Államokban. Vizsgálat volt vérvétellel, röntgennel, majd sürgősségi műtét. Forintra átszámolva mondom: a röntgen 148 ezer forint, az egyórás műtét altatással 533 ezer forint, a gyógyszerek, amelyeket kapott a beavatkozás után, 46 ezer forintba kerültek, a műtét gallérja 8400 forint. Mutatom a végösszeget, 2282 dollár, ami úgy 913 ezer forint. És ebben még nem szerepel a másfél hetes utókezelés”

– sorolta Edina a költségeket, amelyek egyhavi amerikai átlagfizetésnek felelnek meg.

A kutya a műtét óta már jól van

Az életmentő beavatkozásra közel féléve került sor. A kicsi shih-poo mára teljesen felépült, és ugyanúgy ugrál a családtagok körül, mint kölyök korában. Edina elmondása szerint ezt a lelkiismeretes állatorvosnak köszönheti. Nemrég külön videót is készített arról, hogy a környéken dolgozó szakemberek pontosan végzik a munkájukat. Így minden kedvenc ellenőrzött körülmények között gyógyulhat fel.

 

A kutya a műtét után már teljesen felépült

Jár az extra kényeztetés

Peppert rendszeresen kutyakozmetikába hordja gazdija. Mint mondta, ez nélkülözhetetlen egy ilyen kutyafajta esetében. A szolgáltatás hasonló ahhoz, amit az itthoni kutyakozmetikák kínálnak. Azonban egészen más a helyzet az árazásban. Egy kezelés ára átlagosan ötször drágább, mint a magyarországi árszabás.

 

amerika életmentő műtét hírességek kutyái kutya műtét

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!