hirdetés

Minden kutya veszített a versenyen, amit egy nyúl megtrollkodott (videó)

Mádi-Krezinger Cintia

2024. április 9 - Kép: Getty Images Hungary

Hihetetlen malőr miatt nem ért célba egyetlen résztvevő sem.

hirdetés

Egy kutyás futóverseny alapvetően a részt vevő ebek gyorsaságáról, kitartásáról és erejéről szól. Ez lett volna a célja az alábbi videóban látható megmérettetésnek is, ám arra senki sem számított, hogy a szabadtéren megrendezett eseményre érkezik egy nem várt látogató. Nevezetesen egy, a verseny lázában égő kutyák előtt elrohanó nyúl. Bizonyára senki sem lepődik meg azon, ami ezután történt:

Érthető a baki

A kutyás futóversenyeken részt vevő ebek a futam során teljes figyelmüket a zsákmány megszerzésére összpontosítják. Ősi ösztöneik vezérlik őket, minden energiájukat annak szentelik, hogy sikeresen elvégezzék a feladatot – vagyis elkapják a prédát. Egy verseny keretében ez természetesen nem történik meg, de érthető, ha a felvételen szereplő ebeket megzavarta a valódi zsákmány látványa. Ösztöneiket követve azonnal a nyomába eredtek; a gazdáiknak minden bizonnyal nem kis munka volt újra begyűjteni őket.

Fajtától függően eltér, melyik kutya milyen gyorsan tud futni. Ide kattintva megtudhatod, kik a leggyorsabbak.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube-csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.
agárverseny futóverseny kutyás futóverseny kutyás videó videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!