hirdetés

Így relaxál a hatalmas újfundlandi a konyhapulton (videó)

Szénási Szimonetta

2024. április 11 - Kép: Az Én Kutyám

Mint gazdája írja, így pihen a reggeli séta után. Videót is készített a szusszanásról.

hirdetés

Bár elsőre (és másodjára) is aranyos látvány a szekrényen pihegő újfundlandi, érdemes szót ejteni arról, miért nem ez a legbiztonságosabb hely a relaxálásra.

Ám előbb nézd meg a csodálatos Cocoa-t (azaz Kakaót)!

Ahogy ebben a korábbi cikkben részleteztük, a lakás számos pontján érheti baleset kedvencedet. Az egyik ezek közül minden olyan magas(abb) hely, ahonnan leeshet. A legtipikusabb veszélyforrás az emeletről lefelé vezető lépcső, pláne ha idős vagy mozgásszervi betegséggel küzdő ebről van szó. Ám egy kanapé támlájáról, vagy jelen esetben a konyhapultról is lehet nagyot és rosszul is esni. Emiatt azt tanácsoljuk, legyél körültekintő, és megelőzve a bajt, inkább szoktasd le négylábúdat az ehhez hasonló szokásokról.

Ha pedig hozzánk hasonlóan téged is elbűvölt ez a gyönyörű jószág, ide kattintva olvasd el fajtaleírásunkat, amelyből sok érdekességet megtudhatsz az újfundlandikról.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube-csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

baleset biztonság otthon ízületi gyulladás mozgásszervi betegség újfundlandi videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink