hirdetés

Ti meséltétek: a legjobb gazdisztorik a legzsiványabb kutyákról

Mádi-Krezinger Cintia

2023. december 31 - Képek: Az Én Kutyám

Kutyákkal sokkal vidámabb az élet - főleg, ha akkora csibészek, mint az összefoglalónkban szereplő kedvencek.

hirdetés

Imádjuk a vicces állatos történeteket, és kíváncsiak voltunk, vajon olvasóinknak mi volt életük legkacagtatóbb sztorija kutyák társaságában. Kérdésünkre zseniális válaszok érkeztek; az alábbiakban a legpoénosabb, legaranyosabb esetekből szemezgettünk.

Nem oda való

A kutyákra jellemző, hogy néha kicsit átrendezik a környezetüket, vagy épp csontot ásnak el a kertben. Olvasóink közül is többen meséltek arról, hogy a kedvencük olyan helyre pakolt valamit, ami nagyon nem oda való. A gazdik sajnálatára pedig előfordult, hogy ez papucsba helyezett kutyakaki volt, vagy épp egy váratlan testrész az ember tenyerében:

A férjem gyógytorna gyakorlatokat végzett. Hanyatt feküdt a földön, karjait széttárta tenyérrel felfelé. A kutyánk odament szép lassan, és a golyóit a tenyerébe helyezte.

A nem oda való dolog pedig néha maga a kutya, aki befekszik például a babakocsi aljába. Vagy épp ez a nem oly kis eb, aki termetes mérete ellenére csak bele passzírozta magát a szennyes kosárba:

Ő pedig az ágyneműtartóba:

Kleptomániások

Lehet bármennyire jól tartott egy kedvenc, ha az alkalom úgy hozza, bármit elcsen. Frissen klopfolt húst, művirágot, zoknit, műfogsort, mobiltelefont, pénztárcát.

Vagy a hóember répaorrát:

Kő kövön nem marad

Bármennyire is szeretjük a kutyákat, néha azért fel tudják emelni az ember vérnyomását – különösen akkor, amikor a cuki kiskutya vagyok énjük helyett a pusztító Godzilla szerepébe bújnak. Bár nézzük a dolog jó oldalát – később ezekből a történetekből lesznek a legszebb közös emlékeink.

Borisz megevett egy pénztárcát, benne 500 €-val és 3 db bankkártyával. 200€-t össze tudtunk ragasztani, de 300€ már menthetetlen volt. A vicces az volt, hogy a német barátom ment Olaszországba horgászni, és nálam állt meg félúton. Készpénze konkrétan nem maradt, bankkártyája meg annyi se. Nekem kellett kölcsönadni neki.

A mű és a művésznő:

„Átvette egy levelemet”

„Rászóltam, hogy ne rágd le a rózsát. De tojt rám.”

„A szivacs arra való, hogy szétszórja”

A kutyák puszta léte is lehet néha vicces

Mindig igazi Kodak-pillanat, amikor egy gazdi tetten éri a kedvencét.

„Lebuktunk”

„Ezt a pulcsit még egészen kicsi korában lopta el, a mai napig húzza, rázza. És nem, nem én bújtattam bele, egyedül hozta össze.”

Állatorvosnál voltunk, ahol a rendelő váróját egy kis ajtó választja el az üzlettől, ami akkor éppen nyitva volt. Mentünk be és mire becsuktam magunk mögött az ajtót az én kis bélpoklosom derékig belemászott a bontott tápos zsákba és kajált.

„Beszorult a cicakajás zacskóba”

És van, hogy nem is kell semmi konkrétat csinálnia a kutyának, hiszen a puszta lénye is szórakoztató. A mosolya, ahogy „ájtatos tekintettel beleböfög az arcomba”, vagy „amikor próbál keménykedni, de közben így néz ki.”

És még sorolhatnánk…

Temérdek további vicces történetet találsz még közösségi oldalunkon. Látogass el hozzánk, és nézd meg a többi kommentet is – ígérjük, megéri!

igaz történet vicces kutya vicces kutyás történet

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!