hirdetés

A szemtelen kutya oldalba pisilte a járdán ülő férfit: a következményre biztosan nem számított

Szénási Szimonetta

2023. március 28 - Képek: DailyMail

Biztosak vagyunk benne, hogy senki sem szeretne a felvételen szereplő férfi helyében lenni, amikor a kutya meglepi! Szerencsére az első sokk után gyönyörű fordulatot vett a történet.

hirdetés

Képzeld magad a 27 éves Heinze Sanchez helyébe: éppen békésen ülsz a járdaszegélyen, a telefonodon böngészel vagy éppen üzenetet írsz, amikor valami melegséget érzel a hátadon, ami ráadásul nedves is. Amikor pedig megfordulsz, egy felemelt lábú kutyával találod szembe magad, ami egyértelműsíti, mi történt.

Kép: DailyMail

Tűzcsapnak nézte

Rio de Janeiro egyik utcájában történt az eset, amiről felvétel is készült. Ezen jól látszik, miként szaglássza körbe a kutya az elmélyült férfit, majd dönt úgy, hogy annak háta éppen alkalmas lesz toalettnek… Mikor Sanchez realizálja, hogy lepisilték, az első reakciója nem volt épp szalonképes, hiszen felpattanva a kutya felé rúgott. Ezt a későbbiekben sokan nehezményezték. Ám a férfi védekezésképp megmagyarázta, hogy egyáltalán nem bántani akarta az állatot, csak elzavarni. Mint érvelt, ezt bizonyítja az is, hogy mikor rúgott, az eb viszonylag messze volt, és esze ágában sem volt a nyomába eredni megtorlásért. Helyette sietősen megszabadult az átázott ruhadarabtól, majd elviharzott.

Íme a szóban forgó incidens:

Ha itt befejeződne a történet, akkor csupán egy vicces sztori maradna (hogy kinek, az nézőpont kérdése, bár valószínűleg idővel a legbosszúsabb humán tűzcsap is meglátná a dolog humoros oldalát. Slusszpoén: a történtek után egy másik kutya is odamegy megszaglászni a pórul járt férfit.) Ám Sanchez és a kóborló kalandja csak ezután kezdődött!

Nem tudta kiverni a fejéből a kutyát

Ugyanis a férfi másnap visszatért a helyszínre, hogy kiderítse, kihez tartozik az eb. Megtudta, hogy egy utcakutya volt a tettes. Sanchez tovább folytatta a kutatást, és rövidesen rábukkant a jószágra. Mikor aztán hívogatni kezdte, a kutya farokcsóválva ment oda hozzá. Ezt követően játszani kezdtek. Ekkor a fiatalember komoly elhatározásra jutott:

Akkor döntöttem el, hogy hazaviszem magammal. Így velem jött. Elég szelíd, folyton a közelemben van, és sír, amikor el kell mennem otthonról. Néha kisebb rendetlenséget csinál a szomszédom házában, de amúgy jó kutya

nyilatkozta a televízióban.

Megható névadás

A névválasztás is megér egy külön bekezdést, hiszen a négylábú igen megható okból kapta az Enzo nevet: Sanchez már korábban eldöntötte, hogy ha fia születik, Enzónak kereszteli majd. A négylábú azóta pedig biztonságban, jóllakottan, puha ágyban tölti a mindennapjait „papája” oldalán. Úgy tűnik, a tökéletes embert vette célba azon a délután.

állatok örökbefogadása árva kutya kidobott kutya kutya és ember kutya és ember kapcsolata kutya és gazda kutya örökbefogadása kutyapisi örökbefogadás pisil pisilési pozíciók vicces kutyás történet videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink