hirdetés

A Barbie sztárjai a forgatáson sem tudtak elszakadni kedvenceiktől

Vermes Nikolett

2023. augusztus 14 - Képek: Getty Images Hungary

Tudtad, hogy nemcsak a játékbabának, hanem az őt megtestesítő hírességeknek is számos házi kedvence van? Mutatjuk, hogy melyik Barbie sztár, milyen kutyáért rajong.

hirdetés

A Barbie kultusz népszerűsége töretlen. A filmet a július 20-ai premier óta ma is telt házzal vetítik a világ legtöbb országában. Azonban minket nem a filmes statisztika érdekelt, hanem az alkotás kutyásokra gyakorolt hatása. Ugyanis ez a mozifilm nem csupán egy szőke nőről és egy kockás hasú férfiról szól, sokkal több egy habos-babos könnyed történetnél. De nézzük, miért ilyen jelentős az állatvilágra nézve?

Margot Robbie igazi állatvédő

Az élő Barbie is szereti a kutyákat

A film női főszereplője, Margot Robbie, más néven Ms. Barbara Millicent Roberts és férje, Tom Ackerley nagy állatvédők hírében állnak. A sztárpár számtalanszor nyilatkozott már arról a nyilvánosság előtt, hogy milyen fontos számukra az árva kutyák megmentése. Jelenleg is három menhelyi kutyáról gondoskodnak úgy, mintha saját gyerekeik lennének. Margot Robbie állítólag a film forgatása alatt is sokat hiányolta kedvenceit, mondván alig várja, hogy újra velük legyen.

Ryan Gosling-ot valóban mindenhova elkísérte a kutyája

Ken baba mindig is kutyás volt

Ryan Gosling kétségkívül a világ egyik legismertebb kutyabarát sztárja. Feleségével, Eva Mendes-el jelenleg egy kutya boldog gazdái. Lucho igazi családtagnak számít a hollywoodi házasok életében. A kutyust négy éve fogadták örökbe, ezzel is népszerűsítve a menhelyi kutyák befogadását. Az eb elődje is egy különleges kutya volt.

Ryan Gosling előző kedvence George is mentett kutya volt, aki valóban minden forgatási helyszínre elkísérte a művészt, mintegy 14 évig voltak elválaszthatatlan társak.

Az ő hiányát tölti be Lucho, amikor a gazdája arról beszél, hogy bizony a Barbie film jeleneteinek felvétele alatt is ott volt a színfalak mögött.

Barbie kutyából számos darab készült

Barbie, az állattartó

A Barbie film sztárjai tehát ebből a szempontból pontosan olyanok, mint maga az eredeti Barbie baba: rajonganak az állatokért. Érdekesség, hogy a játékfigura egyik legnagyobb példányszámban eladott kiegészítő játéka a Barbie Labrador kutya volt. Az állatot azért gyártották le a játéktervezők, hogy ezzel is növeljék a baba népszerűségét, mondván, akinek kutyája van, csak jó ember lehet. Barbie ezen kívül több mint 40 állat gazdája lett, ugyanis a későbbiekben sorra gyártották számára a lovakat, pónikat, további kutyafajtákat és még cicákat is kapott.

A műanyagból készült állatok remek alkalmat biztosítanak arra, hogy a gyerekek már játék közben felfedezzék az állattartás fontosságát.

Mert mind tudják, hogy Barbie sosem mulasztaná el időben megetetni kedvenceit, sétáltatni őket vagy éppen egy nagyot játszani velük a Barbie ház udvarán. A Barbie kultusz tehát nem hagyja figyelmen kívül az ember legjobb barátiat sem.

film hírességek kutyái Margot Robbie mentett állatok Ryan Gosling

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink