hirdetés

Sylvester Stallone megható módon állított emléket kedvenc kutyájának

Vermes Nikolett

2023. augusztus 5 - Fotó: GettyImages

A kutyája addig fog élni, ameddig maga Sylvester Stallone is, ugyanis egy hatalmas tetoválást varratott a vállára legkedvesebb kedvencéről.

hirdetés

A színész épp úgy ismert a legendás filmekből, mint a kutyákkal szembeni elhivatottságáról. Számtalan alkalommal mesélt már arról, hogy számára sokáig Butkus kutyája volt az egyetlen igazán fontos személy. A 76 éves híresség szeretete ma is ugyanolyan erős az évtizedekkel ezelőtt elpusztult kedvence iránt. Ezt igazolja, hogy egy gigantikus tetoválást készíttetett róla.

Az új minta egy régit takar el

Sylvester Stallone nem egyszerűen magára tetováltatta a kutyáját, hanem egy régi és nagyon jelentős tetoválást cserélt le ezzel az ábrázolással. Még fiatal korában a felesége arcát varratta a vállára, hogy ezzel bizonyítsa a hölgy számára, mennyire szereti őt. Ma mégis egy új képet visel a tetoválás helyén. Már olyan pletykák is elterjedtek, miszerint a színész azért döntött így, mert csúnyán összekapott a hölggyel, de ez csupán szóbeszéd. Bár a híres pár nemrég, 25 év házasság után valóban különvált, szó sem volt csúnya szakításról. Jennifer Flavin és Sylvester Stallone méltósággal búcsúztak egymástól. Ezek fényében jogos a kérdés: Stallone mégis miért akart egy hatalmas tetoválást magára varratni egy elpusztult kutyáról?

Egy bullmasztiff a második szerelme

A híresség új tetoválásán a szeretett bullmasztiff profilképe látható, aki 1981-ben halt meg szívrohamban. Stallone ekkor már világszerte elismert sztár volt, ám mélységesen megérintette a kutya távozása. Az ebet az egész világ jól ismerte, hiszen a művész gondoskodott róla, hogy a Rocky című filmsorozat első és második részében is szerepet kapjon.

Így ismertük meg mindannyian Butkust, a termetes, modoros és hűséges bullmasztiffot, akit épp úgy szeretett gazdája a való világban, mint a filmekben is.

Érthető, elvégre sokat küzdöttek együtt az anyagi nehézségek miatt. Amikor Stallone még zöldfülű színész volt, egy vasat sem keresett, legfeljebb annyi bevételt szerzett, ami elég volt egy napi élelemre. Sokat koplalt kutyájával együtt, majd amikor felismerte, hogy már nem tudja eltartani a kutyát, akkor eladta őt azzal az ígérettel, hogy amint pénzhez jut, visszavásárolja az ebet.

Sylvester Stallone és Butkus

Örök szövetséget kötött kutyájával

Stallone mintegy 40 dollárért (ma közel 14.000 forint) adta el szeretett kedvencét. Közben a szíve mélyén tudta, hogy hamarosan újra vissza veheti magához. Ekkor rámosolygott a szerencse, és elkezdődtek a Rocky című film forgatásai. Az előlegből kapott fizetésből pedig valóban visszavásárolta Butkust.

Igaz, az új gazdi 15 000 dollárt (ma közel 5.300.000 forint) kért cserébe, de a színészt nem érdekelte, hogy filmes fizetését a kutyájára kell költeni.

Boldogan vitte haza újra a bullmasztiffot, és innentől kezdve a hollywoodi fizetésből mindketten jól éltek. A kutya 36 éve költözött a kis kedvencek mennyországába. Stallone mai napig siratja, és minden alkalmat megragad, hogy felidézze közös emlékeiket. Ezt a célt szolgálja a Butkust ábrázoló tetoválás is. A színésznek az elmúlt évtizedekben több más kutyája is volt, akiket szeretettel gondozott, de egyetlen eb sem állt olyan közel a szívéhez, mint Butkus.

filmes kutya híres kutya sztárok kutyái

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink