Ennek a férfinak 400 dollárjába került, hogy megtudja, kutyája szimpátiasántít

Hangai Lilla, 2023. január 24 - Képek: Billy Limping Lurcher Instagram

Hallottunk már olyanról, hogy a gazdik és a kutyák egy idő után elkezdenek hasonlítani egymásra, és olyanról is, amikor a kutya valami fura szokást vesz fel magára annak érdekében, hogy rá figyeljenek, vagy megengedjenek neki valamit, ami addig tilos volt. Ám amikor úgy tűnik, hogy az eb beteg vagy a valamilyen fizikális problémája van, a legtöbb gazdi nem arra gondol, hogy oh, de cuki, biztosan csak empatikus. Inkább azonnal szaladnak az orvoshoz, mielőtt túl késő lenne. Így volt ez Billy esetében is.

Russel Jones eltörte a bokáját, így kénytelen volt gipszet hordani és mankóval sétálni. A kutyasétáltatás azonban nem várhat, így elvitte Billyt, a lurchert egy körre, hogy addig is tesztelje a mankókat és az új életstílust. A sétáról videófelvétel is készült, ahol világosan látszik, hogy Billy a gazdája mellett sétálva mellső mancsát felemeli a talajról. A család joggal feltételezte, hogy szeretett szőrös barátjuk megsérült, így azonnal állatorvoshoz vitték. Közel 400 dollárt fizettek két állatorvosi látogatásért, a mancs- és lábröntgenért, valamint a fájdalomcsillapítókért abban a reményben, hogy sikerül kideríteni a probléma gyökerét. Sajnos az orvosok nem tudtak rájönni, hogy mi lehet a baj, amit a család szomorúan és aggódva vett tudomásul.

A sebességnek nem tudott ellenállni

Amikor Jones-ék hazajöttek az állatorvosi rendelőből, Billy kiment a kertbe játszani. Varázsütésre tűnt el a sántítás, szinte azonnal rohanni kezdett. Ekkor már mindannyian a homlokukra csaptak és a szorongásuk egy szempillantás alatt lett semmivé. Hiszen Billy csak szimpátiasántított!

Billy színészi képessége több mint 58 000 megosztást hozott, és sok helyen szerepelt a tv-ben is. És ami még ennél is jobb, hogy összehozta az embereket. A kommentek tele voltak olyan történetekkel, amelyeket gazdik osztottak meg egymással hasonló témakörben. Egy kommentelő mesélte, hogy: Egyszer azt gyanítottam, hogy Oscar, a kutyám farka eltört. Nem engedte, hogy hozzáérjek, nem ült le, egyértelműen úgy tűnt, fájdalmai vannak. Elvittem az állatorvoshoz, ahol miután fizettem a vizitért, Oscar serényen csóválni kezdte a farkát. Az a szeretetnyelve, ha kiürítem a pénztárcámat.

Aki farkast kiált…

Egy hónappal később, Russel Jones egy újabb videót tett közé, ahol ugyanazon az utcán sétálnak végig. Ezúttal azonban Billy lábán volt kötés, ugyanis éppen eltávolították a farkaskarmát. Az empatikus kis lurcher azúttal valóban sántított a műtét következményeképpen, gazdija pedig szimpátiából szintén.

Sajnálatos módon Billy már az örök vadászmezőkön sántikál. 2022 márciusában átsétált a szivárványon egy nagyon bátor küzdelem után a tüdőrákkal.

Billy története azonban halálával még nem ért véget. Posztumusz elnyerte az Internet Sensation díjat a People’s Pet Awards-on. Ugyan nem lett volna szükség a díjra ahhoz, hogy életben tartsa Billy emlékét, de így nem csak a család, mások is emlékezhetnek arra, hogy milyen fantasztikus állatok a kutyák. Akkor is mellettünk vannak és segítenek minket, ha a legnehezebb pillanatainkat éljük át éppen.

Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon