hirdetés

Ennek a férfinak 400 dollárjába került, hogy megtudja, kutyája szimpátiasántít

Hangai Lilla

2023. január 24 - Képek: Billy Limping Lurcher Instagram

Hallottunk már olyanról, hogy a gazdik és a kutyák egy idő után elkezdenek hasonlítani egymásra, és olyanról is, amikor a kutya valami fura szokást vesz fel magára annak érdekében, hogy rá figyeljenek, vagy megengedjenek neki valamit, ami addig tilos volt. Ám amikor úgy tűnik, hogy az eb beteg vagy a valamilyen fizikális problémája van, a legtöbb gazdi nem arra gondol, hogy oh, de cuki, biztosan csak empatikus. Inkább azonnal szaladnak az orvoshoz, mielőtt túl késő lenne. Így volt ez Billy esetében is.

hirdetés

Russel Jones eltörte a bokáját, így kénytelen volt gipszet hordani és mankóval sétálni. A kutyasétáltatás azonban nem várhat, így elvitte Billyt, a lurchert egy körre, hogy addig is tesztelje a mankókat és az új életstílust. A sétáról videófelvétel is készült, ahol világosan látszik, hogy Billy a gazdája mellett sétálva mellső mancsát felemeli a talajról. A család joggal feltételezte, hogy szeretett szőrös barátjuk megsérült, így azonnal állatorvoshoz vitték. Közel 400 dollárt fizettek két állatorvosi látogatásért, a mancs- és lábröntgenért, valamint a fájdalomcsillapítókért abban a reményben, hogy sikerül kideríteni a probléma gyökerét. Sajnos az orvosok nem tudtak rájönni, hogy mi lehet a baj, amit a család szomorúan és aggódva vett tudomásul.

A sebességnek nem tudott ellenállni

Amikor Jones-ék hazajöttek az állatorvosi rendelőből, Billy kiment a kertbe játszani. Varázsütésre tűnt el a sántítás, szinte azonnal rohanni kezdett. Ekkor már mindannyian a homlokukra csaptak és a szorongásuk egy szempillantás alatt lett semmivé. Hiszen Billy csak szimpátiasántított!

Billy színészi képessége több mint 58 000 megosztást hozott, és sok helyen szerepelt a tv-ben is. És ami még ennél is jobb, hogy összehozta az embereket. A kommentek tele voltak olyan történetekkel, amelyeket gazdik osztottak meg egymással hasonló témakörben. Egy kommentelő mesélte, hogy: Egyszer azt gyanítottam, hogy Oscar, a kutyám farka eltört. Nem engedte, hogy hozzáérjek, nem ült le, egyértelműen úgy tűnt, fájdalmai vannak. Elvittem az állatorvoshoz, ahol miután fizettem a vizitért, Oscar serényen csóválni kezdte a farkát. Az a szeretetnyelve, ha kiürítem a pénztárcámat.

Aki farkast kiált…

Egy hónappal később, Russel Jones egy újabb videót tett közé, ahol ugyanazon az utcán sétálnak végig. Ezúttal azonban Billy lábán volt kötés, ugyanis éppen eltávolították a farkaskarmát. Az empatikus kis lurcher azúttal valóban sántított a műtét következményeképpen, gazdija pedig szimpátiából szintén.

Sajnálatos módon Billy már az örök vadászmezőkön sántikál. 2022 márciusában átsétált a szivárványon egy nagyon bátor küzdelem után a tüdőrákkal.

Billy története azonban halálával még nem ért véget. Posztumusz elnyerte az Internet Sensation díjat a People’s Pet Awards-on. Ugyan nem lett volna szükség a díjra ahhoz, hogy életben tartsa Billy emlékét, de így nem csak a család, mások is emlékezhetnek arra, hogy milyen fantasztikus állatok a kutyák. Akkor is mellettünk vannak és segítenek minket, ha a legnehezebb pillanatainkat éljük át éppen.

Billy a szimpátiasántító kutya ember és kutya kapcsolat ember és kutya kötődés farkaskarom igaz történet instagram kutya együttérzés kutya empátia kutya érzelmi intelligencia kutya sántítás lurcher megható kutyás történetek rokonszenvsántítás

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!