hirdetés

Legyél a belső körünk tagja, és nyerd meg a 10 Red Dingo ajándékcsomag egyikét!

Szénási Szimonetta

2023. december 20 - Képek: Az én kutyám

Nemcsak exkluzív tartalmakkal gazdagodhatsz, hanem megnyerheted a tíz ajándékcsomag egyikét, mindössze 599 forintért. Lépj be a YouTube falkába és legyél még felelősebb állattartó!

hirdetés

Most érdemes előfizetni Az én kutyám Youtube-csatornájára, mert azon túl, hogy hozzáférhetsz exkluzív tartalmainkhoz, értékes Red Dingo ajándékokat is nyerhetsz! És mindezt egy kávé áráért!

S hogy mik az előnyei az előfizetésnek?

  • A DOGZ-esszencia! Meg- és újranézheted az idei, első DOGZ konferencia előadásait ahol több mint 40 kutyás kutató, orvos, tréner és egyéb szakember osztotta meg gondolatait és tapasztalatait a hallgatósággal.
  • Kibővített DOGZ-élmény! A DOGZ podcast adásainál egy-egy exkluzív riportot is készítünk vendégeinkkel, amiket csak ebben a belső körben teszünk elérhetővé.
  • DOGZ-elsőbbség! A DOGZ podcast 5. évadának adásait előfizetőként te láthatod először, minden más nézőt és hallgatót megelőzve.

Mit kell tenned, hogy előfizető legyél az oldalunkon?

  1. Ha még nem regisztáltál a Youtube-ra, akkor a Google fiókoddal ezt könnyedén megteheted: a youtube.com oldalon a jobb felső sarokban a Bejelentkezés gombra kattintva.
  2. Belépés után keresd fel Az én kutyám Youtube- csatornáját: https://www.youtube.com/channel/UCzj9TUJejxSl2_tT8jLK9cw
  3. A csatorna fő oldalán keresd meg a Csatlakozás/Join gombot és kattints rá.
  4. A Támogató szintet kiválasztva, majd a bankkártya adataidat megadva, az első havi tagdíj levonása után már hozzá is férhetsz három, máshol nem látható DOGZ konferencia előadásanyagához! A konferencia többi előadása is csak ebben a zárt körben lesz elérhető.

Nem csak tartalmat nyerhetsz!

Azok között, akik december 18. és január 31. között regisztrálnak és előfizetnek Az én kutyám Youtube-csatornájára, 10 Red Dingo ajándékcsomagot sorsolunk ki.

A nyerteseket a Youtube-on, a Közösség falán hirdetjük ki a határidő lejárta után.

Részletes nyereményjáték szabályzat itt található: 

https://www.azenkutyam.hu/nyeremenyjatek-youtube-csatornatagok-reszere/

Gyere és csatlakozz a Youtube-falkánkhoz! 

dogz Podcast YouTube

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink