hirdetés

Éneklő kutya csatlakozott A Három Tenorhoz

Molnár Enikő

2024. január 10 - Képek: Getty Images Hungary

A meghitt, decemberi hangulathoz hozzá tartoznak a karácsonyi énekek is, amik sokaknál még az ünnepek után is bőven kitartanak, meghosszabbítva egy kicsit a szezont. A tehetséges golden retriever éneke pedig csak hozzáad az élményhez.

hirdetés

Elmúlt a karácsony, lassacskán az ünnepi fények is lekerülnek és már a karácsonyi vásárok is zárták a kapukat. Ám van, aki még nem szeretné elengedni az ünnepi hangulatot, és szívesen visszatekint a 2023-as karácsony emlékeire. Amikor előkerültek a klasszikus (és kevésbé klasszikus) karácsonyi dalok, és nyugodt szívvel énekelhettük őket (még akkor is, ha nem valljuk be). Ez a gonden retriever nem szégyellte a hangját, büszkén vonyította az ünnepi dalok opera feldolgozását. Hugo, az énekes kutya előadásait Instagramon és Youtubeon is megtekinthetjük, mivel gazdája nem szeretné eltitkolni kedvence tehetségét. A golden retriever elhivatottsága, hogy az operaénekesekkel együtt énekelje a karácsonyi dalokat biztos, hogy minden zenekedvelőt megörvendeztet.

Ahogy említettük is, nem ez az első alkalom, hogy gazdája megörökíti Hugo tehetséges énekét. Ezen a felvételen A Három Tenor mellé csatlakozik az O Sole Mio előadásában. A felvételeket látva az az érzésünk támadt, hogy Pavarotti lehet a kedvence ennek a lelkes négylábú rajongónak.

Hugo, az énekes kutya nem az egyedüli tehetséges előadó. Van valami az operában, ami számos ebet megfog és énekre késztet. Ebben a cikkünkben a viselkedés lehetséges okairól beszélünk, sőt, egy másik kiváló énekes kutyáról is szót ejtünk.

éneklő kutya karácsonyi dalok karácsonyi ének karácsonyi éneklő kutya operaénekes kutya videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!