hirdetés

A menhelyet is meghatotta, miként alakította át plüssjátékát a félfülű kutya: társra vágyott

Szénási Szimonetta, 2023. február 28 - Kép: SPCA of Wake County – Facebook

Bruno, a félfülű mentett kutya kedvenc plüssfiguráját alakította át, aminek köszönhetően nemcsak a menhely dolgozói, de a világ is a szívébe zárta.

hirdetés

Az észak-karolinai SPCA nevű állatmentő szervezet közösségi oldalán osztotta meg a fotókat egy félfülű kutyáról és annak plüssjátékáról, aminek szintén csak egyetlen füle van. Történetük meghatóbb, mint elsőre tűnik, ugyanis nem a menhely dolgozói alakították át a kabalát.

Pont olyan, mint ő

Bruno, a szóban forgó eb ugyanis maga vette kezelésbe a plüss kutyát, aminek leharapta az egyik fülét. Gondozói úgy vélik, azért, hogy jobban hasonlítson rá. Ez a gesztus több mint szívmelengető volt az ő számukra is.

Mint a bejegyzésben felidézik, a szervezet munkatársa, aki először látta a történteket, nem hitt a szemének. Azonnal készített pár fotót, és rohant megmutatni a kollégáinak.

Bruno korábban kint élt, láncra verve. A füle akkor szakadt le, amikor egy másik kutya megtámadta, ő pedig nem tudott elmenekülni. De tudja, hogy emiatt nincs vele semmi baj, és most már van egy hozzá hasonló legjobb barátja is, aki szintén ezt bizonyítja”

– írták a menhely oldalán.

Szerető gazdára lelt

A szervezett azóta megosztott egy felvételt is a kutyáról és annak új gazdájáról, akivel szemmel láthatóan nagyon boldogok együtt. A videón természetesen a félfülű pajtás is szerepel.

Bruno örökbefogadója úgy szereti őt, ahogy van, és megígérte, hogy ez egész életében így is marad. Természetesen a hozzá illő plüssfigurának is vele kell tartania (az új otthonába – a szerk.), hogy örökre barátok maradhassanak”

– kommentálták a kutya távozását gondozói.

Adományokból mentették meg

A szervezet beszámolt arról is, hogy Bruno szívférgességben szenved, de az adományoknak köszönhetően teljes kezelésben részesülhet.

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon