hirdetés

11 elképesztő fotó kutyákról és emberekről: mintha ikrek lennének

Szénási Szimonetta

2022. szeptember 18 - Képek: Getty Images Hungary

Az alábbi képek bizonyítják, hogy az emberek és a kutyák nagyon is hasonlítanak, mind kívül, mind belül. 

hirdetés

Sok kutya hasonlít az emberekre, néha annyira, mintha csak ikrek lennének. Vagy fordítva: az emberek loptak divatötleteket négylábú barátaiktól? Ez is, az is megtörténhetett, annyi azonban bizonyos, hogy a cikkbéli fotók mosolyt csalnak mindenki arcára!

1.) Amikor ugyanaz a fodrász

A mókás képek alapja gyakran a hasonlóan viselt haj, illetve szőrzet: egyes kutyafajták bundája meglepő egyezést mutat bizonyos frizuradivatokkal. Véletlen lenne, vagy tényleg másoljuk hűséges (és divatos) társainkat?

2.) Harmonikus színek

A természet ügyesen bánik a palettával mind az emberek, mind a kutyák esetében. Így könnyen találkozhatunk hasonlóan harmonikus színvilágú két-, valamint négylábúakkal.

3.) Göndörség=menőség

Ki ne imádná a göndör bundájú blökiket?! Hát még az milyen vagány, ha nemcsak a kutya, de a gazdája is göndör fürtökkel van megáldva. Sok fotóst ihlettek meg ezek a párosok.

4.) Vidámság, pajkosság, csibészség

A fenti jelzők ahogy a kutyákra, úgy a gyerekekre is tökéletesen illenek, hiszen a kicsik épp úgy tudnak viselkedni, mint a virgonc ebek.

Gyakran pedig a viselkedésük mellett a négylábúak és a gyerkőcök külseje közti hasonlóság is szembetűnő.

Emellett bájosság szempontjából is mindketten ott vannak a lista élén.

5.) Az idő formáló ereje

Szokás mondani, hogy idővel a kutyák elkezdenek hasonlítani a gazdájukra, ahogy a gazdin is rengeteget formál hűséges barátja. Számos megható fénykép őrzi olyan idős emberek és korosodó kedvencük párosát, akiket az együtt töltött évek formáltak hasonlóvá.

7.) Hírességek szőrös hasonmásai

A sztárok is szeretnek rájátszani a saját és a jószáguk fizimiskája közti hasonlatosságra. Alább John Bisciglia fürdőzik angol bulldogjával. Azt nem mondanánk, hogy rá sem jönnénk, melyikőjük melyik, de azért vicces az egyezés, amire a francia színész – hivatásához hűen – rá is játszik.

Az aktor máskor sem riadt vissza egy kis mókás pózolástól kutyusával, hogy bizonyítsa, olyanok, mintha csak ikrek lennének.

Bárhogy is legyen, ha csak egy jópofa kép volt a cél,  vagy valóban az együtt töltött idő alakította hasonlóvá gazdát és kedvencét,  annyi bizonyos, hogy szőrös barátaink nagyon közel állnak hozzánk.

angol bulldog hasonlít a gazdájára kutya bundája kutya ember kapcsolat kutya embert utánoz kutya és gazda kutya és gyerek kutya és gyerekek kutya fényképek kutya hasonlít a gazdájára uszkár

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink