hirdetés

Hátrányos helyzetű gyerekeket támogatnak a kutyás futók az év utolsó Hard Dog Race versenyén, Vácdukán

Ferenczi Deborah

2021. október 26 - Forrás: Hard Dog Race sajtóközlemény

A Hard Dog Race Not Just Run - Fuss velünk egy jó ügyért futamot október 30-án rendezik meg Vácdukán. A kutyás futók idén az InDaHouse Hungary munkáját támogatják nevezésükkel.

hirdetés

A Hard Dog Race neve ma már összeforrt a kutyás akadályfutással, azonban a verseny szervezői minden évben megrendeznek egy akadályok nélküli futást is, ahol középpontban egy jó ügy, egy nemes cél támogatása áll. A Not Just Run versenyen a kutyás futók nevezési díjuk egy részével egy-egy nonprofit szervezetet, egyesületet, vagy alapítványt támogatnak. A 2021-es Not Just Run futamot a szervezők az InDaHouse Hungary-nek dedikálták, akik az encsi kistérségben élő kiskorú, hátrányos helyzetű gyerekeket segítik munkájukkal.

Fotó: Hard Dog Race

Futólépések 160 gyermek táboroztatásáért

A Not Just Run verseny résztvevői nem csak nevezésükkel támogathatják a szervezetet, hanem futónagykövetként kampányolhatnak és gyűjthetnek, hogy megteremtsék 160 nagycsoportos és iskolás gyerek táborozásának költségeit a 2021/2022-es tanévre – gyerekenként 15 000 Ft-ot. A táborokban többek között szakemberek által tartott, kutyatartási kultúrával kapcsolatos fejlesztő foglalkozások is helyet kapnak majd. Futónagykövetnek minden regisztrált versenyző az InDaHouse Hungary oldalán jelentkezhet a Not Just Run menüpontot megnyitva és az „Én is szeretnék gyűjteni” gombra kattintva.

Fotó: Hard Dog Race

Elő a kutya-gazdi jelmezekkel, ez itt a Runoween!

A Hard Dog Race Not Just Run azonban nem csak jótékonysági törekvései miatt híres és kedvelt a kutyás futók körében. Mivel a fontos küldetés és gyűjtés Halloween napjára esik, így az ünnep szellemiségéhez híven a vállalkozó szellemű versenyzők és kutyáik „rémisztően” mókás jelmezekben teszik meg a távot. Bizton állíthatjuk, hogy hihetetlen kreativitás és humor jellemzi a futókat, ha kutya-gazdi jelmez készítéséről van szó. Nincs még egy ilyen vidám, színes és vicces futóverseny, mint a Hard Dog Race Not Just Run – Runoween! A színes kutya-gazdi kavalkádot nemcsak futóként, de látogatóként is érdemes megtekinteni, a szórakoztató látvány és jókedv garantált!

Fotó: Hard Dog Race

Felnőtt, junior és csapat futamok

A HDR Not Just Run versenyen felnőtt, junior és csapat kategóriában lehet nevezni. A felnőtt futamok hossza 6 km, a Junior (8-14 éves korosztály) pedig 2 km. Szintidő a Hard Dog Race szellemisége szerint egyik távon sincs, így bárki tud nevezni és indulni a versenyen, aki kalandra, kikapcsolódásra és egy kis mozgásra vágyik kutyájával.

Hard Dog Race Not Just Run: 2021. október 30. 8.00 óra.
Helyszín: Vácduka
Nevezési feltételek: https://harddograce.hu/event/not-just-run-runoween/
InDaHouse futónagykövet regisztráció: https://indahousehungary.hu/kampany/ne-csak-fuss-segits-is

(Képek: Hard Dog Race) 

Hard Dog Race jótékonysági verseny kutya futóverseny ügyességi verseny

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!