hirdetés

Ha úgy érzed, rossz napod van, ebből a videóból erőt meríthetsz

Hangai Lilla

2024. március 21 - Képek: Getty Images Hungary

Ez az édes és izgatott kutya nemcsak mosolyt csal az arcunkra, de azt is bizonyítja, hogy a mozgássérült ebek is képesek teljes és boldog életet élni.

hirdetés

Vagy milliószor megnéztük ezt a rövidke kis videót, ahogy a kerekesszékes, pontosabban inkább kerekeskocsis kutya délutáni sétájára készül, majd az utcán úgy suhan társa után, akár a villám. Ez is élete legjobb napja, mint ahogy a tegnapi is az volt, és a holnapi is az lesz, pedig a két hátsó lába le van bénulva. 

Tagadhatatlanul a mi életünkben is vannak olyan napok, amikor csak a panasz árad a szánkból. Rondának és szerencsétlennek látjuk magunkat, és egyszerűen csak mindennel elégedetlenek vagyunk. Elsírjuk magunkat egy pattanás miatt, pedig ha kicsit körbenéznénk, rájöhetnénk, hogy az áldozat szerep nagyon rosszul áll nekünk. Ilyen napokon csak igazán hatásosak az olyan videók is, mint amin ez a tüneményes kutya is szerepel. Mit törődik ő azzal, hogy csak kerekeskocsiban tud közlekedni? Semmit! Alig várja, hogy becsatolják kis járgányába, és már rohan is, hogy érezhesse, hogyan borzolja a szellő minden szál szőrét. Egy újabb nap, amikor inkább vegyünk példát az ebekről, és higgyük el, ha a körülmények nem is tökéletesek, attól az élet még lehet szép.

Ha pedig egy magyar példát is szeretnél látni, ajánljuk figyelmedbe Füli történetét, akit szintén nem tört meg a mozgáskorlátozottsága, sőt! Egyszerűen imádjuk!

cuki videó kerekesszéken kutya mozgássérült kutya videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!