hirdetés

Kész vagyonhoz jutott a férfi, mialatt pisilt a kutyája

Gerhát Petra

2023. december 1 - Képek forrása: Getty Images Hungary

Kölyökkutyát szobatisztaságra szoktatni nem egyszerű, a szerencsés gazdi mindent eldobott, hogy kijuttassa a kutyust a szabadba. Hazatérve megdöbbentő dologra lett figyelmes. Egész élete megváltozott.

hirdetés

Új munkatársakat keresett és éppen állásinterjúztatott az angliai Milton Keynesben élő, 41 éves Gareth Bradley, amikor a hívások közötti szünetben bejelentkezett az online National Lottery-fiókjába. Egy netes lottójátékon akart részt venni, de kiskutyája folyamatosan jelzett: szerette volna szükségét elvégezni.

Képünk illusztráció, ha szeretnéd látni a szerencsés kutyust, görgess a cikk végére

A játékot nem tudta befejezni

„Megnyomtam az utolsó betűt, hogy végezzek a játékban, amikor Ruby, a 16 hetes springer spániel kiskutyánk egyértelművé tette, hogy pisilnie kell. Ilyen helyzetben nem vacakolsz, gyorsan leraktam hát a telefont és azonnal kivittem a szabadba. Amikor végzett, visszamentünk a házba, és ahogy felkaptam a telefonom, láttam, hogy 500 000 font villog a kijelzőn. Egyszerűen nem tudtam kitalálni, mi történt, ezért bejelentkeztem a National Lottery fiókomba, ott szintén megjelent az 500 000 fontos egyenleg. Kiderült, hogy az utolsó betű, amit lenyomtam, éppen a fődíjat jelentő M volt! – mesélte nagy örömmel.

 

A férfi teljes sokkban hívta fel párját és családját, akik először azt hitték, viccel. Ugyan hogyan is lehetne valakinek ekkora szerencséje? A megdöbbentően szerencsés véget ért kutyasétáltatásnak köszönhetően hatalmas összeghez jutott férfinek nem áll szándékában felhagyni munkájával, azonban örül, hogy ezentúl biztos alapokon áll majd a családi költségvetés.

 

hír kölyökkutya kutya pisil spániel springer spániek szerencsés kutya szobatisztaság

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!