hirdetés

Bundás sztár vitte el a showt az Oscar-gálán (videó)

Gerhát Petra

2024. március 11 - Képek forrása: Getty Images Hungary

Az Egy zuhanás anatómiája című, Oscar-díjra jelölt film állat főszereplőjének a gálán való részvételt először nem engedélyezték, mert attól féltek, hogy elvinné a show-t. Végül mégis megjelent.

hirdetés

Az Egy zuhanás anatómiáját öt kategóriában is jelölték a legrangosabb filmes szemlén, a legjobb eredeti forgatókönyvért járó szobrocskát be is zsebelhette. Bár a hírek úgy szóltak, hogy Messi nem lehet majd ott a díjátadón, a fegyelmezett, vezetőkutyát megszemélyesítő border collie mégis jelen lehetett.

Az Oscar-díjra jelölt kutya nem vehet részt a gálán

Az elképesztően barátságos border collie, Messi a februári Oscar-promóciós vacsorán mindenkit körbeudvarolt, lepacsizott a legnagyobb hollywoodi sztárokkal, például Billie Eilish-sal, Bradley Cooperrel, és Ryan Goslinggal is. A rajongók remélték, hogy a március 11-én, magyar idő szerint reggelre virradóan megrendezett Oscar-díjátadó gálán is felvonul a vörös szőnyegen, bár a hírek arról szóltak még tegnap is, hogy nem vehet rajta részt. Úgy tűnik, igencsak fegyelmezetten viselkedhetett az utóbbi napok során, ugyanis végül mégis felbukkant a Dolby Színházban.

Egy nevét elhallgatni kívánó forrás úgy nyilatkozott, attól tartottak, hogy Messivel gyakorolnának nyomást a szavazóbizottságra az Egy zuhanás anatómiája készítői, s előnyt kovácsolnának a négylábú sztár jelenlétéből.

A filmszereplő kutyus az egyik főszereplő, Daniel vezetőkutyájának karakterét, Snoop-ot alakította az Egy zuhanás anatómiája című filmben. A film öt jelölést kapott, mint a legjobb film, a legjobb női főszereplő, a legjobb rendező, a legjobb eredeti forgatókönyv és a legjobb vágás kategóriában. A film a Legjobb eredeti forgatókönyvnek járó díjat be is zsebelhette végül.

Az Oscar-díj nyerteseit azonban nem a díjátadó napján választják meg, a szavazóbizottság 10500 tagja hetekkel ezelőtt megkezdte a legjobb alkotások és szereplők kiválasztását, tehát március 11-én, magyar idő szerint hajnal 2 órakor már csak kihirdetik az abszolút győzteseket. Éppen ezért mi is reménykedtünk, hogy a fenti feltételezések nem bizonyulnak igaznak. Így is lett, az alkotás több szereplője mellett Messi is felvonult a vörös szőnyegen. Igazán fegyelmezetten ült a színház egyik bársonyszékén.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

border collie Egy zuhanás anatómiája filmszereplő kutya Messi oscar-díj sztár kutya vakvezető kutya

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink