hirdetés

A legkisebb spicc: mennyit tudsz a pomerániairól? – Kvíz

Molnár Enikő

2024. július 3 - Képek: Az Én Kutyám

A pomeránia, a huncut kis szőrgombóc már évszázadok óta gyűjti a rajongóit. Te mennyit tudsz róla?

hirdetés

A pomerániai törpespiccet sokan választják házi kedvencnek lakásba és kertes házba egyaránt. Régebben elsősorban a nemesi osztály kedvelt társasági kutyája volt, és számos udvartartásban megfordult. Művészek és gondolkodók hűséges partnereként rengeteg festményen megörökítették. A gazdag múlt megalapozta a fajta népszerűségét, egészen a mai napig számos kedvelője akad. A mai kvíz kérdéseiben a pomerániai előbb említett történelmére is kitérünk, meg persze a fajta küllemének és jellemének részleteiből is levizsgáztatunk.

Gyakran plüssmackóként hivatkoznak rájuk aranyos küllemük miatt / Kép: Az Én Kutyám

 

Ha szeretnél többet tudni a pomerániai eredetéről és magáról a fajtáról, akkor olvasd el a fajtaleírásunkat. Ha érdekességeket szeretnél olvasni az apró teremtésről, akkor pedig kattints ide. Amennyiben az foglalkoztat inkább, hogyan lehet megkülönböztetni a német kisspiccet a pomerániai törpespicctől, ide kattintva elégítheted ki a kíváncsiságodat.

DOGZ Fesztivál és Konferencia a Városligetben

Kutyás bemutatókkal, falkasétával, kutyás sportokkal, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal várunk minden kutyabarátot szeptember 7-én a Városligetben, az év legnagyobb kutyás rendezvényén. Írd be már most a naptáradba.

Add to Calendar

A fesztivál és a szakmai konferencia részletes programját Itt megtalálod.

A fesztiválon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

IDE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ

kvíz pomerániai pomerániai spicc pomerániai törpespicc

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!