hirdetés

Kutyád egészségének záloga a minőségi táplálás: a speciális igényekre is figyelni kell! (x)

Szénási Szimonetta

2023. március 23 - Képek: Purina

Felelős gazdaként egészen biztos, hogy rengeteg figyelmet fordítasz kedvenced étrendjére. Nagyon fontos, hogy a mennyiség mellett a minőség is megfeleljen a kutya igényeinek. A PURINA PRO PLAN eledelek amellett, hogy kiváló minőségűek, nagyon jól hasznosulnak. A termékcsalád a többféle íz mellett a speciális igényű kutyusok számára is számos alternatívát kínál.

hirdetés

Ahhoz, hogy kedvenced kiegyensúlyozott és egészséges legyen, elengedhetetlen, hogy jól etesd. A tökéletes étrend összeállításakor számos tényezőt kell figyelembe venni, az életkortól kezdve a fizikai aktivitáson át az állat egészségi állapotáig, hogy a kutya táplálása valóban megfelelő legyen. A PURINA PRO PLAN eledelek ebben nyújtanak segítséget.

Maximálisan a kutyák igényeire szabva

A PRO PLAN termékcsalád célja, hogy termékeikkel valamennyi kutya számára biztosítsák a hosszú, boldog életet. Az egészség egyik alapköve a megfelelő táplálás, a márka ebben nyújt segítséget. A minőségi étrend tartalmaz valamennyi tápanyagot, illetve ásványi anyagot és vitamint, amelyre kedvencednek az adott életszakaszban szüksége van. Fontos tudni, hogy az ebeknek változatos étrendre van szükségük, amely tartalmaz húsféléket, valamint növényi alapú hozzávalókat is, mint a különféle gabonák, zöldségek és gyümölcsök.

A PRO PLAN eledelek kiváló minőségű hozzávalókból készülnek, amelyeket a kutyák szervezete jól tud hasznosítani. A márka az első a világon, amelynek elsőszámú összetevője a hús már 1986 óta!

A tápok között valamennyi életszakaszra (kölyök, felnőtt és idős kor), illetve testméretre (kicsi, közepes, nagy atletikus, nagy robusztus) való táp megtalálható. Ezen felül a speciális szükségletű négylábúakra is gondoltak, számos különleges igényre kínálva megfelelő tápot, többek között az érzékeny bőrű vagy a hízásra hajlamos ebeknek. Ugyanígy számos betegség is speciális diétát indokol, mint a különféle hormonális problémák, a vesebajok vagy a különféle allergiák.

Kiváló minőség, finom ízek

Amellett, hogy a márka középpontjában az egészség áll, a kutyusok ízlésére is gondolnak! Éppen ezért a PRO PLAN termékek számos ízben kaphatók, így minden gazdi megtalálhatja a kedvence számára legfinomabb tápot.

Az eledelek kiváló minőségű csirke/bárány/lazac/marha darabokat tartalmaznak. A termékek hozzáadott színezéket vagy tartósítószert nem tartalmaznak, ami megnyugtató hír a gazdik számára.

Praktikus csomagolás, hasznos információk

Ahhoz, hogy megtaláld kedvenced számára a tökéletes eledelt, elengedhetetlen, hogy tisztában legyél a kutya egészségi állapotával. Emiatt kiemelten fontosak a rendszeres állatorvosi vizitek!

A PRO PLAN termékek megújult csomagolásukkal további segítséget nyújtanak abban, hogy megtaláld a kutyád számára legjobb eledelt. A simítózáras csomagolásban kapható termékek garantálják, hogy az étel sokáig megőrizze frissességét, illatát és aromáit, így kedvenced sokáig élvezheti a kiváló minőségű falatokat!

A csomagoláson található ikonok további fontos információkkal látnak el a termék összetevőivel és egészségügyi előnyeivel kapcsolatban. Az etetési táblázat pedig irányadóként a megfelelő adag meghatározásában segít.

Egészséges és boldog kutya

Válassz magas minőségű, ízletes PRO PLAN eledelt kutyusodnak, hogy tápláló és élvezetes legyen minden étkezés! Emellett tölts vele minél több minőségi időt, sétálj és játssz vele, amennyit csak lehet, és ne feledkezz meg a rendszeres állatorvosi látogatásokról sem! Mindezekkel biztosítod, hogy kedvenced egészséges, boldog kutya legyen.

Ha szeretnél többet megtudni a márkáról és a PURINA PRO PLAN termékcsaládról, akkor iratkozz fel a hírlevelükre! | PURINA ® Pro Plan®

Advertisement
érzékeny bőrű kutya etetési rutin felnőtt kutya etetése hízásra hajlamos kutya kutya etetése kutya etetése mennyiség kutya táplálása kutyatáp

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink