hirdetés

Több száz kutya köszöntötte a 100. születésnapján ezt a férfit

Hangai Lilla

2023. július 30 - Képek: ABC News videó

Robert Moore családja biztosra akart menni, hogy az első olyan szülinap, ahol már 3 számjegyet ünnepelhetnek meg, igazán különleges legyen. Szerintünk sikerrel jártak!

hirdetés

Így zajlott a 100 éves férfi nagy napja, ahol a különleges szülinap alkalmából több száz kutya köszöntötte. Mi nem sírunk, te sírsz!

Így történt meg a csoda

Természetesen a „kötelező” családi vacsora nem maradhatott el, ennél azonban többet szerettek volna. Mivel Robert legtöbb barátja sajnos már nincs közöttünk, így a lánya, Alison arra gondolt, hogy az ember legjobb barátait érdemes lehet bevonni az ünneplésbe. „Az apukám imádja a kutyákat. Egyszerűen imádja mindet.” – nyilatkozta a USA Today-nek.

De mégis hogyan lehet kivitelezni egy ilyen nagyszabású tervet? Alison megosztott egy posztot a Facebookon és a Nextdoor nevű applikációban is (ez egy alkalmazás a szomszédoknak), és arra kérte a közösség tagjait és a barátokat, hogy aki csak tudja, hozza el kedvencét az ünnepségre.

Bár a posztot széles körben megosztották, Alison elmondta őszintén, hogy sokra nem számított. Abban azonban bízott, hogy azért néhányan megjelennek majd. Hamarosan azonban neki is legalább akkora meglepetésben volt része, mint szeretett apukájának. A házuk előtti utcákon a jeles napon több száz kutya és gazdáik várakoztak türelmesen, hogy a szülinapos megsimogassa őket. És ha ez még nem lenne elég, voltak olyan ebek, akik ki is öltöztek a nagy nap alkalmából. Valaki szmokingban érkezett, más cowboy kalapban. Sőt, még mozgássérült négylábú is megmutatta, hogy az élet nem áll meg!

„Minden olyan csodálatos volt. Azt hittem, hogy csak kevesen jelennek meg akik elsétálnak a majd ház előtt, és ez minden. De a visszajelzések elsöprőek voltak. Az emberek nemcsak a kutyáikat hozták el, hanem teljes családok is eljöttek a gyerekeikkel, csak hogy boldog születésnapot kívánjanak az apukámnak. Többen ajándékokat is hoztak: virágot, sütemény, kézzel készült rajzokat.” – folytatta az élménybeszámolót Alison.

Ebben az angol nyelvű videóban láthatod hogyan zajlott a szülinap, milyen is volt a 100 éves férfi több száz kutya társaságában ünnepelt nagy napja:

Meglepetéééés!

Amikor Robertért megérkezett az otthonba Alison húga, vagyis a másik lánya és a veje, elmondták neki, hogy az idei szülinapi partija igazán különleges lesz. Robert teljesen ledöbbent, de egyszerre nagyon izgatottá is vált. Alig várta, hogy megérkezzenek. Minden egyes kutyát megsimogatott, aki megjelent a szülinapján! Egyet sem mulasztott le!

Az eseménynek volt egy másik nagyon különleges résztvevője is, Robert O’Brien. Robertnek a lánya, Denise mesélt a különleges eseményről apukájának, aki még az Alzheimer-kór ellenére is folyamatosan emlegette azt a bizonyos kutyás partyt. Így hát részt vettek ők is ezen a fantasztikus eseményen, ahol Denis szerint az apukája még betegsége ellenére is minden másodpercet kiélvezett. Ettől aztán tényleg túlcsordul a szívünk!

Alison azt is elmesélte, hogy mióta megosztották a képeket a közösségi médián, az emberek, akik részt vettek az ünnepségen, nem győznek áradozni arról, hogy milyen jól érezték magukat és reménykednek abban, hogy sok hasonló közös élményben lehet részük.

„Remélem, hogy ez valóban segít az öröm terjesztésében. Annyira kedvesek voltak ezek az idegenek, akik eljöttek az apukám születésnapi bulijára. Bízom benne, hogy egyre több olyan rendezvényünk lesz, ahol mindenki összegyűlik és együtt ünnepel.” – nyilatkozta meghatottan a szervező.

Ember és kutya ember és kutya kapcsolat idős igaz történet kutya idős embernek megható kutyás történetek szülinap

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink