hirdetés

5 szívmelengető pillanat, amit csak a kutyások élhetnek át

Szénási Szimonetta

2023. május 14 - Képek: Getty Images Hungary

Egy videóválogatással készültünk nektek, amely felvételek bizonyítják, hogy a kutyatartók élete csupa boldogság.

hirdetés

Számos olyan kutyás pillanat van, amik elfeledtetnek minden nehézséget és rosszaságot, amikkel négylábúink néha „megörvendeztetnek” minket. Mert bár van, hogy nem könnyű egy állat minden felelősséggel felruházott gazdájának lenni, a rengeteg öröm és meghittség kárpótol ezekért. Jobban mondva eltörpülnek a sok jó mellett. Az alábbi videók bizonyítják ezt.

1.) Alvópajtás

Sokan szeretnek együtt aludni kedvencükkel, aminek ráadásul bizonyítottan jó hatása lehet az egészségre is. Előfordul, hogy néha az összebújásból inkább helybitorlás lesz, ám a legtöbb páros ki tud egyezni, kié az ágy jobb, illetve bal fele.

2.) Mindig vár valaki odahaza

A kutyák szeretetének egyik csalhatatlan jele, hogy minden egyes nap az ajtó előtt ülve várják, hogy gazdájuk hazaérkezzen. Ha a te pajtásod is így tesz, akkor biztos lehetsz affelől, hogy igen erős köztetek a kapocs.

Ezek a kutyusok jócskán meglepődtek, mikor a gazdi a hátuk mögül bukkant elő – ám ez nem kisebbítette az örömüket!

3.) Barát a bajban

Az ebek nagyon érzékenyek, és a testbeszéd, sőt a megváltozott illat – főképp a lehelet és az izzadság – alapján el tudják dönteni, gazdájuk milyen hangulatban van. Az öröm mellett a szomorúság, a stressz, a nyugtalanság vagy a bánat sem marad rejtve előttük. Ennek megfelelően osztoznak a szeretett személy boldogságában, ahogy a szomorú helyzetben is ott vannak mellette, támaszt nyújtva neki.

4.) Lógás

Amellett, hogy nagyon várják haza a gazdit, a nap hátralevő részében nem is tudnak mást elképzelni, mint a közös „lógást”. Egy hatalmas séta, egy kis labdázás, majd a kanapén összebújva megnézni az aktuális sorozat soron következő részét… Egy ideális délután forgatókönyve négylábú társaink számára.

5.) Kunyera

Szintén tipikus kutyás pillanat, amikor próbálod nyugalomban elfogyasztani az ebédedet, vagy épp a vacsorát, ám a sóvár kutyatekintet megállítja a kezed félúton a szád felé. Mint aki nem evett még aznap!

Ezek a kutyusok például tökélyre fejlesztették a sóvárgást:

Ahelyett, hogy ilyenkor beadod a derekadat, ezzel rászoktatva kedvencedet a kuncsorgásra és a nassolásra, inkább egyetek egy időben! Így mindketten jól jártok.

alvás együtt alvás gazda és kutya kunyerálás kunyeráló kutya kutya és ember kutya és ember kapcsolat kutya és ember kapcsolata kutya szeret szeret szeretet jele testbeszéd videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!