hirdetés

Vérfagyasztó látvánnyal szembesült a gazdi, kutyája megdöbbentő dolgot fedezett fel (videó)

Gerhát Petra

2024. január 10 - Képek forrása: Getty Images Hungary

SSUCv3H4sIAAAAAAAEAJ1Sy2rDMBC8F/oPRucY7NiO6v5K6GH1SCyiSEGPlhD8713JEVWhp968s7OrmR0/Xl+ahjDwipP35pEqrJXW0QcHQVmDcLd74k4aIV2NSKGCdQp0DTIIfDFwlQiaqHWC19wkPkCIXvrqMb/EEKTzwfILwn3F5hDkGdf/4hexx61uSiM3cQJbhOwqzEeWsQKtu39Pbh8fxSicpeH3pG2tVDupJWwejxuVXL7Q4TW7eJIgCmUrV5+Wg06Eodp0c4orc67GbFhyAGWM22iCu9fKibb2Bkyn659wpyz4At4jXRS8PjTGba/VO8aGbOC5lQhMIpX90M9vtKN0Pw7jfpgOlJRgMT4laotb1ovCVlZYNMebtiCk+IH++AumCdcPezpujPq+Kk0Syqep62Fux46ydhynuQV2GNoTiFlScWJdRzG49Ru3zetP4gIAAA==

A ház alatt olyasmi rejtőzött, amire senki nem számított. A család kutyája fedezte fel.

hirdetés

A kanadai Duncanben élő Crystal Weaver kutyája fékevesztett csaholására figyelt fel még december 28-án. Coco,  a két éves négylábú idegesen rohangált fel-alá a kertben és megnyugtathatatlanul nyüszített-ugatott. Először azt hitték, mosómedvéket kerget, de amit végül találtak, attól megfagyott a vér az ereikben.

Coco megnyugtathatatlanul vonyított egész éjjel – képünk illusztráció

Ha nem látják, el sem hiszik

Aznap éjjel nem sikerült felfedezniük, mi okozta Coco nyugtalanságát. Másnap Crystal férje alaposan átvizsgálta az udvart, hogy kiderüljön, mi okozza az eb nyugtalanságát. A férfi lóhalálában szaladt vissza a házba, hogy értesítse a hatóságokat. Weaverék háza alá ugyanis egy hatalmas fekete medve költözött be. A történtekről a CTV News számolt be és videót is közölt.

 

@cocobeansandcrew this black bear thought the space under our deck might be a great place to spend winter. scared it off and are now bear proofing the area. pay attention when your dog’s try and tell you something, they might be barking for a reason. #bear #blackbear #hybernation #youcantstayyougottago #eek #canipetthatdog ♬ Can I pet that dog – KaylaaWade

 

Kanada területén nem ritkák a fekete medvék, akik sok esetben a házak környékén portyáznak élelmiszerek reményében, sokszor tönkretéve az infrastruktúrát is. A mostani eset azonban más volt, ugyanis a mackó téli álmához talált megfelelőnek tűnő búvóhelyet a ház alatt.

 

Az esettel kapcsolatban eljáró vadbiológus, Helen Davis szerint a medve valószínűleg nem talált megfelelő, természetes odút a környéken, ezért fészkelte be magát a ház alá.

 

A kutyák orra egészen különleges, elképesztő mennyiségű információt képesek kiszagolni egy-egy szagfoszlányból. Ha érdekel, melyek a legjobb orrú vadászkutyák, itt összegyűjtöttük őket.

kutya vonyítás medve mit talált a kutya vadállat kutya

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!