hirdetés

A világ legcukibb videójával dőlt meg a postás mítosz: ez a reakció hihetetlen

Szénási Szimonetta

2023. november 21 - Képek: Getty Images Hungary

Minden kutya utálja a postásokat, vagy mégsem? Az alábbi felvétel jócskán rácáfol erre, ráadásul nagyon megható is a találkozás.

hirdetés

Sokszor pedzegetik, mi magunk is foglalkoztunk már vele ebben a cikkünkben, hogy miért táplálnak olthatatlan ellenszenvet a kutyák a postások, kézbesítők iránt. A válasz alapvetően egyszerű: egy idegen közelít a portához, sőt, nyúlkál be a kerítésen. Persze, hogy a ház őrzőjének ez nem tetszik. Azonban ma, amikor a futár – kis túlzással élve – már családtag, nem csoda, hogy az ebek is megbarátkoznak velük, különösen, ha a postás is barátságos a kutyussal.

Nem törvényszerű, hogy a postás ellenség

Kis híján baleset történt

Az alábbi videón látható golden retriever kedves kézbesítője láttán szinte szó szerint elájul, de legalábbis lefordul a padról, amin éppen sziesztázott. Szerencsére a futár gyors reakciója megakadályozza, hogy a földre pottyanjon, így valóban felhőtlen lehet a viszontlátás öröme.

@ruffryderthegr

Delivery drivers, what can’t they do 🥹🥲😅 #goldenretriever #golden #dog #dogsoftiktok #cute #funny #adorable #trending #fyp #foryou #foryoupage

♬ original sound – ruffryderthegr

Nem lepődünk meg, hogy a felvétel meghódította a közösségi médiát, és mostanra már több mint 40 millión nézték meg az imádnivaló párost.

golden retriever közösségi média kutya szeret postás videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink