hirdetés

Megdöbbentő videót rögzített a kisállat kamera

Hangai Lilla

2023. augusztus 17 - Képek: Getty Images Hungary

Joule gazdija nagyon aggódott kedvence miatt, ugyanis a blöki a rendkívül stresszessé és szorongóvá vált, ha a családtagok nem voltak otthon. Hogy napközben is nyomon tudja követni az otthoni történéseket, kamerát szereltetett fel.

hirdetés

A videó szerint a stresszes kutya szenvedéseire egy meglepő dolog hozott enyhülést. Egyszerre sírunk és mosolygunk is, annyira elképesztő, amit láttunk.

A macskák igenis törődő lények

Még mindig tartja magát a mondás, miszerint kutya és macska ritkán jönnek ki egymással, ennek azonban ideje megdőlnie. Való igaz, hogy a két faj nem mindig fér meg nézeteltérések nélkül, ám egyre több bizonyítékunk van arra nézve, hogy ennek nem kell feltétlenül így lennie.

Joule gazdái aggodalommal telve szerelték fel a kamerákat. Mindenképpen tudni akarták, hogy szorongó kutyusuk hogy érzi magát napközben, mennyi idő után nyugszik meg és mit csinál. Fogalmuk sem volt arról, hogy a macskájuk, Kelvin kézben tartja a dolgokat. A videó tanúsága szerint a cirmos profi módon enyhítette a stresszes kutya szorongását. Kelvin a négylábú társa mellé heveredett, amikor azt észlelte, hogy az nehéz pillanatokat él át. Még egy kis izmokat ellazító masszázsban is részesítette, akár egy valódi terapeuta.

Amikor Joule Kelvin felé fordult, a kandúr hozzá dörgölte a fejét, hogy biztosítsa arról, nincs egyedül még a nehézségek közepette sem. A gazdi elmondta, hogy Kelvin mindig is barátságos volt a kutyákkal, de ennek a mértékéről egészen eddig a pillanatig fogalmuk sem volt.

kisállatkamera kutya és macska közötti barátság kutya stresszes stressz szeparációs szorongás

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!