hirdetés

Bűvész mutatott trükköket menhelyi kutyáknak: megmutatja a személyiségüket, így könnyebben örökbefogadhatóvá válhatnak

Hangai Lilla

2023. április 14 - Képek: TBS YouTube videó

A bűvészek már megszokták, hogy az embereket újra és újra ámulatba ejtik. John Stessel illuzionista azonban lehetőséget kapott arra, hogy egy nagyon különleges közönség előtt is felléphessen. Menhelyi kutyusoknak adta elő trükkjeit, akik ezekre reagálva megmutatták személyiségük rejtett árnyalatait is.

hirdetés

A bűvész látogatást tett a New York-i Hempstead Animal Shelterben, ahol privát bemutatókat tartott a blökiknek, akik éppen örökbefogadóra vártak. Ezzel a különös kezdeményezéssel lehetőséget kaptak, hogy a potenciális gazdijelöltek ne csak a kennelben vagy a menhely területén láthassák őket, hanem egy olyan környezetben is, ahol a meglepetés hatására igazán önmaguk lehetnek. Amikor Stesselnek vázolták az ötletet, azonnal igent mondott. Elmondása szerint hihetetlen élmény volt megtapasztalni az ebek reakcióját, és látni, ahogy kibontakoznak a mutatványok ideje alatt.

Az esélyek növelése

„A kutyák reakciója elképesztő volt; annyira aranyosak voltak. Nagyon különleges élmény volt. Mindegyikük tökéletes arra, hogy megtalálja a saját, örök otthonát.” – áradozott az illuzionista.
A bemutató után természetesen minden kutyát elárasztottak sok finomsággal és szeretettel is, hogy véletlenül se érezzék elhanyagolva magukat. A menhely dolgozói bizakodók, hogy egy ilyen különleges esemény hatására a blökik kapnak egy kis plusz figyelmet, ami megsokszorozza az örökbefogadásuk esélyét.

A videó olyan jó hangulatú volt, hogy észre sem vettük, ahogy hatalmas mosolyra húzódik a szánk közben. Nagyon jól hallható, hogy a forgatáson is legalább ilyen jól érezték magukat, ugyanis a stáb tagjainak és a menhely munkatársainak a nevetése végig jól hallatszik.

Az elvarázsolt jutalomfalat ezt váltotta ki belőlük

Ruckus nem akart hinni a szemének, Prince szintén még egy jó darabig nem tudott napirendre térni afelett, hogy ekkora kitolás létezhet. Luna egy pillanatra megilletődött ugyan, de nagyon hamar vigaszt talált a bűvész sapkáján lévő bojtban.

Calit annyira megrendítette a jutalomfalat eltűnése, hogy vakkantással fejezte ki a nemtetszését, majd angolosan távozott. Teragon nem esett kétségbe, azonnal hátra is dobta magát és jelezte, hogy egy kis hasvakargatással kiengesztelhető. Bebe, a csivava egyértelműen kifejezte, hogy szeniorként neki már nincs ideje az emberek ilyesfajta bohóckodására, míg Frankles-t egy cseppet sem hatotta meg, ami történt, inkább leterítette egy igazi fickós, szeretettől túláradó öleléléssel Stesselt.

Na, ezek után merje valaki mondani, hogy minden kutya egyforma! Ha érdekel, hogy mi határozza meg a személyiségük alakulását, arról ide és ide kattintva olvashatsz bővebben.

Ha te is kedvet kaptál ilyesmihez

A videón is látható egyszerűbb bűvésztrükköt egy kis gyakorlással te is meg tudsz tanulni, és ha szeretnéd, bemutathatod őket a kutyádnak. Mielőtt forgatnád a szemed, csak gondold végig! Hasonló szórakozás ez, mint az ételrejtvények, csak sokkal interaktívabb. Ezzel nemcsak mentálisan stimulálod kedvencedet, de együtt is töltötök időt, ami erősíti köztetek a kötődést. Ha kipróbáltad, mindenképpen jelezz nekünk, hogy ment!

bűvész bűvésztrükk ételrejtvény játék játék a kutyával játék jutalomfalattal kutya örökbefogadás kutya személyisége mentális stimuláció örökbefogadás

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!