hirdetés

John Travolta ezzel próbálta enyhíteni gyermekei fájdalmát

Vermes Nikolett

2023. június 19 - Képek: Getty Images Hungary

Az özvegy színész négylábúakkal veszi körbe magát, hogy megküzdjön felesége tragikus elvesztésével. Azonban nem saját magának választott kutyákat, és nem is a megszokott módon.

hirdetés

Az amerikai híresség pontosan három éve búcsúzott el feleségétől, akit az orvosok már nem tudtak megmenteni. A gyönyörű modell és színésznő Kelly Preston közel harminc évig volt John Travolta felesége. Három gyermekük született, Jett, Ella és Benjamin. Számukra vitt haza meglepetésből két kiskutyát az édesapa. Pontosabban csak Ellanak és Benjaminnak, hiszen Jett tizenhat éves korában elhunyt.

Tragédiák sorozata után jöttek a kutyák

John Travolta sosem engedett újságírókat a házába, egyetlen személyes posztot sem töltött fel a közösségi médiába, egészen addig, ameddig kutyás lett. Úgy tűnik, hogy a közelmúltban örökbefogadott kedvencek megtörtét a több évtizedes hallgatást. Talán sokan emlékszünk még a tragikus esetre, amikor a népszerű hollywoodi család egy nyaraláson elvesztette a fiát. John, felesége, Kelly és az akkor kilencéves Ella mély gyászban tért haza az üdülésről, a szülők teljesen megtörtek. 2010-ben vállaltak újra gyermeket, akkor született meg Benjamin, aki bár sosem tudta pótolni bátyját, a család megerősödve élt tovább mindennapjait. Egészen 2020-ig, amikor Kellynél daganatos megbetegedést diagnosztizáltak. Rövid időn belül a család az édesanyától is búcsúzott. Érthető, hogy John féltve őrizte magánéletét a sajtó elől. Egészen mostanáig, ugyanis az új családtagokat mindenki előtt boldogan mutatja.

A kutya enyhítette a veszteség fájdalmát

A színész két gyermekével él együtt, akiket mindennél jobban szeret. Hogy ezt kifejezze, nemrég egy-egy kutyával ajándékozta meg lányát és fiát. Először Ella kapott egy kiskedvencet, apja azt remélte, hogy az állat tereli a lány gondolatait a gyászról, ezért egy napon egy törpe pincserrel a kezében érkezett haza. Talán mindannyian tapasztaltuk már, hogy egy kutya önzetlen szeretete és vidámsága mennyire nagy segítség lehet egy nehéz időszakban. Ella ma két éve büszke tulajdonosa a kissé neveletlen, de mindig jókedvű négylábúnak.

Az Oscar-díjátadóról vitte haza az ebet

Ezt követően Benjamin kapott házikedvencet, akit Peanut névre keresztelt. Az apa nem mindennapi módon talált rá a kiskedvencre. Az Oscar-díjátadó gálán ünnepelt kollégáival, amikor egy állatvédő szervezet az est hivatalos vendégeként megjelent több kölyökkutyával. Arra kérték a színészeket, hogy fogadják örökbe az állatokat, és ezzel mutassanak példát a világ előtt. Johnnak több sem kellett, azonnak ölbe kapta az egyik keverék ebet és kijelentette, hogy hazaviszi a fiának. Ezen mindenki nagyon meglepődött, viszont a híresség komolyan gondolta az ígéretet. Másnap minden papírt aláírt, így hivatalos úton örökbefogadta a kistestű kutyát, hogy megajándékozza vele a tizenhárom éves fiát. Benjamin azonnal beleszeretett a kölyökbe, és felelős gazdiként neveli. Az édesapa pedig örömmel osztja meg a kisállatos posztokat Instagram oldalán, ezzel betekintést enged otthonába, és azt is elárulja, hogy lezárult a gyászidőszak.

 

egészséges gyász gyász gyászban segít a kutya

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink